För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Hållbarhet & Miljö Hotellkedjan Nordic Choice Hotels vill bidra till ett mer hållbart fiske och ansvarsfullt odlad fisk. Kedjan startar därför en process med spårbarhetscertifiering för att kunna servera fisk med märkningen MSC och ASC. Nordic Choice blir därmed den första hotellkedjan i Skandinavien med denna miljömärkning och först ut blir det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi.
Hållbarhet & Miljö Köksmästare Natasa Jansson på Rosersbergs Slottshotell utanför Arlanda, har under det senaste året arbetat hårt tillsammans med sitt team för att få restaurangen KRAV-märkt. Nu har man nått det första målet och restaurangen har fått sin KRAV-märkning.
Nyöppnat Kärleken till ett riktigt gott kaffe, vikten av starka lokala samarbeten liksom engagemanget för hållbarhet och rättvisefrågor lade grunden till det utökade samarbetet mellan Löfbergs och Clarion Hotel Plaza.
Mat & dryck Åbro Bryggeri lanserar ett surdegsbröd gjort på den kvalitetsvört som används vid tillverkning av Bryggmästarens Premium Gold direkt från bryggeriet i småländska Vimmerby.
På nya platser Almåsa storsatsar på restaurangen och presenterar nu stolt sitt nya köksteam med ledning av Rikard Moberg, kökschef och Jacob Ljungvall.
Mat & dryck Den nya ölen är ett samarbete med gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom. Rosersbergs Summer Lager är ett riktigt hantverk, bryggd i slottets källarvalv av bryggmästare Michael Winberg Gustavsson och har en frisk, somrig citruston.
Mat & dryck Midsommar står inför dörren och Teatergrillens prisbelönte barmästare, Mathin Lundgren delar med sig av receptet på årets midsommardrink - klassikern Daiquiri med färska jordgubbar, som den ska smaka.
Mat & dryck De nordiska mästerskapen hölls i Aalborg i Danmark 3-6 juni under den Nordiska Kongressen för kockar. Robert Sandberg tog hem guld i semifinalen för Hans Bueschkens Young Chefs och har därmed kvalificerat sig till finalen i Grekland. Ludwig Tjörnemo vann brons i Nordic Young Chef.
Mat & dryck Stureplansgruppen har valt att ingå ett nytt ramavtal med Bookatable som sträcker sig från februari 2015 och ett år framåt. Avtalet innebär att Stureplansgruppens restauranger uppdateras till ett nyare onlinebokningssystem, i syfte att öka tillgängligheten online för gästerna.
Hållbarhet & Miljö KRAV-märkta Strandnära Ekocafé på Öland är årets hållbara café. Utmärkelsen delades ut på White Guide Café gala.
Nu dukar vi äntligen upp vårt älskade boutique-julbord igen! Med hållbarhet i fokus och klassiska smaker i en ny tappning har vi skapat en julupplevelse utöver det vanliga – och vi kan knappt vänta på att få välkomna er tillbaka till slottet för en festlig smakresa.
Mellan maj och september erbjuder vi konferensgrupper (min. 25 personer) att kostnadsfritt uppgradera sin 3-rätters middag till en ljuvlig grillbuffé. Kockarna står ute i vår blommande rosengård och serverar direkt från grillen.
Välkommen att fira in julen på det ikoniska Villa Foresta – en vintervacker oas ett stenkast från Stockholms citypuls. Här får ni en stämningsfull och inspirerande julkonferens utöver det vanliga som kombinerar nytta med nöje, smak med show, skratt med stillhet.
Samla kollegorna på en julkonferens där lantlig charm möter genuin julstämning. I gårdens varma miljö sprakar brasor och tända ljus skapar en inbjudande atmosfär. Våra trivsamma mötesrum ger bästa förutsättningarna för fokus och samarbete. Efter dagen väntar ett klassiskt julbord med noggrant utvalda smaker och Värmdö äppelglögg som välkomstdryck. Avsluta med en skön natt i boutiquehotellet och njut av bastu för extra avkoppling.
Välkomna till Idöborg, en egen ö, en dryg timme från Stockholm. Här kan vi erbjuda en heldag med god mat och aktiviteter såsom kajakpaddling och femkamp. Varva ned i vår vedeldade bastu med panoramautsikt innan ni välkomnas upp till vår nya lokal Ögonblicket med storslagen havsutsikt för middag och fest.