Bomans Hotell - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bomans Hotell

Dölj erbjudande

Winter treat

Ta med dina medarbetare på en konferensupplevelse med guldkant. Bomans unika miljö inbjuder till både stora idéer, inspiration och skön avkoppling.


Winter treat

När ni träder in på Bomans har ni utan passkontroll, utan säkerhetskontroll och utan tröttande restider trätt in i ett annat land. Lämna vardagslunken på kontoret och njut av vår värld. När ni kommer till oss på morgonen har vi dukat fram Bomans avocadosmörgås, kaffe och the.

Efter en hård arbetsdag checkar ni in i ett av Bomans kärleksfulla och glamourösa hotellrum. Innan middagen bjuder vi på en timme i Bomans Hideaway med utomhusbubbelpool och bastu. Vi ställer in ost-& charkbricka till alla.

Vi föreslår att ni tar en drink i vår nya lobbybar ¨Bomans Twin Bar¨ innan middagen. Gillar ni rött, svart eller guld? Bomans tre matsalar har helt olika stilar och färger. Något för alla smaker! Efter middagen fortsätter kvällen framför någon av våra brasor.

När ni lämnar oss för den här gången skickar vi med varje deltagare en generös goodie bag.

Bomans helpension: Förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.

Pris:
2895:-/p
Alla priser är ex moms.
Gäller med ankomst måndag – torsdag.

Boka erbjudande

Södermanland / Sörmland
Konferensplatser: 120  Bäddar: 82 

Mitt i småstadsidyllen Trosa, bland båtar och master i hamnen ligger Bomans Hotell. Här känner man sig som hemma. Bomans Hotell hyllar det varma, generösa och ombonade. Alla rum är som unika smycken, inget är det andra likt.

Om man som Kristin är begåvad med en före detta svägerska med ett exceptionellt sinne för konstnärsskap och målning är det bara att låta sig inspireras till olika teman och väggmålningar. Genomgående för alla konferensrum är den moderna tekniken och allt annat ¨praktiskt¨ som man behöver för ett lyckat möte. Fritt Wifi finns naturligtvis på hela Bomans. Om något skulle saknas ordnar vi det i ett nafs! Konferensrummen är alla olika inredda och flera av dem med Karins fantastiska målningar direkt på väggarna. Det finns konferensrum för den lilla gruppen och betydligt större med plats för upp till 80 personer. På våren är det inte ovanligt att grupper flyttar sitt möte ut i Bomans prunkande trädgård som är stor och generös med härliga loungemöbler.

Ballroom är vår största konferenslokal och är perfekt för det lite större mötet alternativt för festen/Kick-off. Ballroom hette tidigare Barken och tar upp till 120 personer. Passar perfekt för en kick-off före eller efter sommarledigheten med festligheter på senheten. Vi är alltid flexibla och kan trolla med våra olika miljöer. I anslutning till Ballroom har vi vårt Livingroom med braskamin för ett skönt häng i samband med mötet. Bomans sommarträdgård står till gästernas förfogande med massor av härliga loungemöbler, utebaren öppen och musiken ljuder i högtalarna.

Visste ni att vi har en egen bilhall på bomans? Med braskamin och hamnutsikt. Vårt Hamnmagasin kan anta mängder av skepnader. Porsche som är en återkommande kund på Bomans kör in två bilar för att ha undervisning för sina säljare. Hamnmagasinet är också populärt för alla våra kreativa gäster såsom Flx och andra produktionsbolag. Det är en oerhört flexibel lokal med stooor charm.

Ni vet väl att alla Bomans hotellrum är unika? Knight Commander, La Dolce Vita, Tara, Let’s go bananas, Hermes, Eros, Manolo Blahnik och självklart Glimmer Twin...

Det finns gott om aktiviteter att ägna sig åt för den som önskar. Karin, som sköter alla konferensbokningar, kan garanterat hjälpa till med det ni önskar.

Komma hit är lätt; Trosabussen från Liljeholmen i Stockholm stannar 100 meter från Bomans lobby. Eller ta tåget från Stockholm Central till Vagnhärad Station och sedan en buss till Trosa. Det tar inte mer än en timme att komma från centrala Stockholm till Bomans.


Restaurangplatser: 130
Dubbelrum: 43
Konferensrum: 6


Inspireras av Bomans Hotell


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Festvåning/festlokal, Exklusivt (ett sällskap), Restaurang, Dagkonferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Sjö/Vattendrag, Landet

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Hybridmöte, Livestream, Fritt trådlöst Internet, Ljus-och ljudanläggning, Internet, Storbildsskärm, Projektor, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Massage, Yoga o mindfulness

Mat & Dryck

Bar, Vinkällare, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Tennis, Jakt & fiske, Motionsspår, Kajak/kanot, Boule, Padel, Teambuilding, Cykling, Biljard, Golf, Elljusspår, Skytte, Minigolf

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Bomans Hotell
Bomans Hotell
Östra Hamnplan
619 30 TROSA

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.