För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Sveriges första boxviner som är designade att passa en särskild årstid. Vinerna har inspirerats av svensk vinter och jul.
En av produkterna var färgglada band som inspirerats från den samiska kulturen i Norrbottens regionfinal, Sveriges största produktutvecklingstävling.
I VM för kocklandslag i Luxemburg har de sju svenska lagen tagit hem ett flertal guldmedaljer under tävlingsveckan. Fazer Culinary Team tävlade i klassen för storkök.
Under oktober månad blev kakorna rosa för den goda sakens skull. Tävlingar och olika aktiviteter på Facebook har dragit till sig mycket uppmärksamhet.
Sveriges bagare tog guld i alla tre delgrenar i Nordic Bakery Cup i Tampere, Finland.
Maya Samuelsson från Vinkällan Sommelierutbildning blev årets bästa kvinnliga sommelier. Titeln ”Årets Lily” avgjordes i en tuff tävling under uppsikt av champagnehuset Bollinger och importören Arvid Nordqvist.
Med stigande nyfikenhet närmar sig systembolagskunderna de ekologiska vinerna. Det finns över 800 viner att välja bland. Allt naturnära är inte ”ekologiskt producerat”. Vi reder ut begreppen och tipsar om prisvärda ekoviner.
12-19 september pågår den nordiska matfestivalen North i New York, Frida Ronge från vRÅ i Clarion Post, Göteborg, kommer att finnas på plats liksom Fredrik Andersson från Gothia Towers Hotel.
SM i både ostronöppning och champagnesabrering avgjordes på Gothia Towers i helgen.
I slutet av september öppnar Folkbaren i Folkteaterns foajé. Vegetariska små- och mellanrätter står på menyn.
Vi bjuder på Romersk simhall & SPA!
Fira årets stora höjdpunkt med ett julbord på TanumStrand tillsammans med kollegorna! Under perioden fredag 21 november till lördag 13 december 2025 dukar vi upp vårt härliga julbord varje fredag och lördag.
Låt oss visa dig och ditt sällskap till bords i vår anrika restaurang på Grythyttans Gästgivaregård. Här väntar en femrätters middag skapad av vår köksmästare Hampus Ulmborg – inspirerad av julens alla smaker och tillagad med stor kärlek.
Inled julen med ett glas bubbel och snittar. Låt oss sedan servera dig en fantastisk smaksensation med julens smaker. Välj mellan 3- och 5-rätters julgourmet.
Välkomna vintern med värme, gemenskap och riktigt god mat i skärgårdsmiljö. På Skogshem & Wijk skapar vi en stämningsfull inramning för årets kanske mest efterlängtade sammankomster – oavsett om det är med kollegorna, nätverket eller hela företaget.