För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
I sin nya bok Drömkryssningar berättar författaren och kryssningsexperten Uno Grönkvist om alla de kryssningsdestinationer som finns runtom i världen, om de största sevärdheterna och lämpliga utflykter. Boken är en fristående fortsättning på Nyfiken på kryssningar som utkom förra året.
Årets Värdskap i Sörmland 2011 delades ut i förra veckan i samband med det årliga Omvärldsseminariet för besöksnäringen som arrangerades av Sörmlands turismutveckling AB. Årets vinnare blev Trosa Stadshotell & SPA. I år firar Sörmlands turismutveckling AB 10 år och delade året till ära ut ett extra pris Årets "kreativa" Värdskap som gick till besöksansvariga i Nyköpings Kommun.
I dagarna öppnade Ivars Matsal i anrika Tändstickspalatset. Sedan ett år bedriver Lundqvist & Lindqvist framgångsrikt konferensverksamhet i det magnifika palatset på Västra Trädgårdsgatan 15 i Stockholm, en gång i tiden huvudkontor och navet i Ivar Kreugers imperium.
Göteborgare och stockholmare har en sak gemensamt. De anser sig ha Sveriges bästa räkmackor. Inför firandet av den tredje upplagan av Räkmackans dag är det dags att avgöra saken. Sveriges flygresenärer får nu rösta fram var man får Sveriges bästa räkmacka!
Berns Salonger kortar av sitt namn till Berns. I samband med bytet får företaget även ny logotyp och grafisk profil för att tydliggöra Berns utbud.
Hans Östberg har utsetts till ny VD på Delegia AB och tillträder den 16 november i år. Han kommer närmast från SF Bio AB där han var Affärsområdeschef för SF Bio Konferens & Event.
Härmed bekräftas att Nobis AB (Operakällaren, Stallmästaregården Hotel Skeppsholmen, Hotel J, Nobis Hotel m.fl) och Furillen AB inleder ett affärsmässigt och kreativt samarbete från och med oktober 2011.
Clarion Collection utser varje år det hotell som serverar den bästa maten till sina gäster. I år gick utmärkelsen "Bästa kvällsbuffe" till Clarion Collection Hotel Carlscrona.
Det går fortsatt bra för hotellen i Karlstad. I augusti ökade logiintäkterna med 9,3 procent jämfört föregående år. Samtidigt minskade logiintäkterna med 5,5 procent i Sverige som helhet. Det visar färsk statistisk från SCB och Tillväxtverket.
Eventdagarna, den enda renodlade fackmässan inom eventsektorn, har köpts upp av Svenska Mässan. – En spännande mässa som kompletterar vår projektportfölj på ett utmärkt sätt, säger Rony Forsberg, t f affärsområdeschef på Svenska Mässan.
Upplev en sprakande julkonferens på Hotell Södra Berget i Sundsvall med A True Rock’n Roll Christmas Show – en energifylld kväll fylld av rockabilly, nostalgi och julglädje.
Välkommen till ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö – perfekt för företag som vill samla teamet inför årets slut. I vår nyrenoverade Bistro serveras hemlagade favoriter, gröna nyheter och julens mest omtyckta smaker – tillagat från grunden med kvalitet och omtanke. Kvällen avslutas med ett dignande dessertbord och hemlagat julgodis i sagolika Villa Skärtofta – en upplevelse i sig.
Under perioden 28 november – 20 december 2025 välkomnar vi er till en konferens i slottsmiljö där vardagen får guldkant. När ni bokar möte hos oss uppgraderar vi er kostnadsfritt till vår julinspirerade fyrarätters slottsmiddag – en smakupplevelse utöver det vanliga. Som extra julklapp står Rånästomten för lokalhyran under hela perioden.
Åkerby Herrgård är beläget 7 km från Nora i Bergslagens magiska natur där skogar, sjöar, höjder och dalar skapar upplevelser utöver det vanliga. Här erbjuds skräddarsydda konferenspaket där man under två eller tre dagar bor bra och äter gott, har tillgång till lokaler och miljöer. Anläggningen har stor kapacitet och kan ta upp till 150 boende och har lokaler för 2–400 personer. Aktiviteter finns som berikar.
Låt oss visa dig och ditt sällskap till bords i vår anrika restaurang på Grythyttans Gästgivaregård. Här väntar en femrätters middag skapad av vår köksmästare Hampus Ulmborg – inspirerad av julens alla smaker och tillagad med stor kärlek.