Park Alandia Hotell - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Park Alandia Hotell

Finland
Konferensplatser: 110  Bäddar: 184 

Park Alandia Hotell är ett bekvämt och familjeägt hotell på Åland, mitt i charmiga Mariehamn. Här finns allt du behöver för en lyckad konferens. Vi har flexibla mötesrum, teknik som fungerar, sköna sängar och en omtyckt restaurang och bar med musikunderhållning.

Åland – en perfekt mötesplats
Åland är utomlands men ändå nära. På 2–2,5 timmar reser du över havet från Grisslehamn eller Kapellskär i Roslagen. Ett annat alternativ är att omvandla restiden till mötestid genom att välja de stora kryssningsfartygen från Stockholm. Då kan konferensen börja ombord medan ni sakta kryssar mot Åland genom Stockholms vackra skärgård. Utnyttja tiden till möten, shopping eller aktiviteter. Lagom till eftermiddagsfikat är ni framme i Mariehamn och Park Alandia Hotell. På avresedagen hinner ni sedan äta lunch innan det är dags att kliva ombord och återvända hem.

Ålands placering i havet mellan Sverige och Finland gör dessutom Mariehamn till en perfekt mötesplats för företag med verksamhet i båda länder. Till Mariehamn kan du också flyga, restiden från Arlanda är bara 25 minuter.

Lär känna Park Alandia Hotell
Vårt nyrenoverade hotell ligger centralt i Mariehamn i närheten av stadens aktiviteter och sevärdheter. Trots det centrala läget är atmosfären lugn, hos oss sover du gott och ostört.

Hotellet är familjärt och personligt. Vi arbetar för att alla ska trivas och känna sig som hemma. Vi har tillgänglighetsanpassat 6 av våra 92 rum liksom de flesta av husets övriga utrymmen.

Till servicen på hotellet hör vår egen restaurang, där vi fokuserar på lokalt och närproducerat. Smaka gärna Parks klassiska kryddoxe, en paradrätt som vi serverat sedan 1976. Kvällen kan du avrunda i baren, som är omtyckt bland både gäster och ålänningar. Musikunderhållning onsdag till lördag.

På gång under hösten 2018 är renoveringen av vår pool- och bastuavdelning och för hotellet väntar slutförandet av vår Green Key-certifiering.

Park Alandia Hotell ligger på promenadavstånd från hamnen och färjeterminalerna för dig som reser till Åland med båt. Till Mariehamns flygfält är avståndet ca 4 kilometer.

Flexibla utrymmen och god service
Vår nyrenoverade fest- och konferensvåning rymmer 120 personer i teatersittning och 80 personer i skolsittning. Det är även möjligt att dela upp våningen i tre mindre delar. Den största lokalen har då plats för 60 personer medan de två mindre rymmer 26 personer vardera.

Kickoff, teambuilding och aktiviteter
Vi hjälper gärna till att planera inspirerande möten med allt från gott fika på rätt tid till inslag av passande aktiviteter. Om din grupp vill stanna kvar på hotellet rekommenderar vi dryckesprovning eller avslappnat mingel i hotellbaren. Baren lockar dessutom med trevlig stämning och livemusik varje onsdag till lördag. Från senhösten 2018 står även vår nyrenoverade bastu- och poolavdelning till ert förfogande.
Escape Room är annars givande för grupper som vill bygga relationer och öka gruppens samarbetsförmåga. I närheten av hotellet finns två olika Escape Rooms med möjlighet till spel i fyra olika rum. Här gäller det för gruppen att ta sig ut ur sitt rum genom att lösa problem tillsammans.

Lätt att boka
En konferens på Åland och Park Alandia Hotell är lättillgängligt och enkelt att boka – allt du behöver göra är att berätta för oss vad som är viktigt för dig och ditt sällskap. Sen fixar vi resten.


Restaurangplatser: 76
Enkelrum: 2
Dubbelrum: 90
Konferensrum: 3
Grupprum: 1

Inspireras av Park Alandia Hotell


Karaktär

Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Festvåning/festlokal, Hotell

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Internet

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Inomhuspool, Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.