Green Hotel - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Green Hotel

Dölj erbjudande

Konferera på Green Hotel i natursköna Tällberg

Med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor är Green Hotel i Tällberg en perfekt plats för inspirerande konferenser och möten. Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop en lösning som passar just dig och ditt möte. Just nu bjuder vi på lokalhyran!


Konferera på Green Hotel i natursköna Tällberg

Alla våra 5 möteslokaler är luftiga och har all den teknik du behöver. Det finns också gott om utrymmen för grupparbeten. Varför inte förlägga delar av konferensen utomhus? Utsikten över Siljan är magisk och frisk luft gynnar kreativiteten.

Just nu bjuder vi på lokalhyran! Gäller nya bokningar som genomförs under 2023, boka senast 31 juli 2023. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Helpension från 1745 kr per person i enkelrum.

Boka erbjudande

Dalarna
Konferensplatser: 250  Bäddar: 180 

Med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor är Green Hotel en perfekt plats för inspirerande konferenser och möten.
Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop en lösning som passar just er och ert möte

Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga med god ventilation. Samtliga har fönster med utsikt mot Siljan eller hotellparken. Fönster, i vissa lokaler altandörr, går att öppna direkt mot naturen. WiFi, projektor, White board, blädderblock, block och pennor samt vatten frukt och godis ingår i alla lokaler.

God och näringsrik mat är viktigt for oss. Vi är stolta över vår mat, framförallt för att vi vet vad som finns på tallriken. I vår restaurang lagas all mat från grunden med råvaror från våra lokala närliggande gårdar och producenter. I konferenspaketet ingår alltid 2-rätters middag, välj om du vill ha förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert. Självklart kan du utöka till 3-rätters middag. Vill du ha smörgås, kaffebröd eller smoothie till fikat, du väljer själv vad som passar dig bäst.

Vi har gott om utrymmen för spontana möten och för samkväm på kvällen. Bar med dans på glasdäck över poolen är ett uppskattat inslag efter middagen.

Våra 100 rum är personligt inredda. Många har utsikt över Siljan – mot tillägg går det att uppgradera till ett. Sköna sängar får vi ofta höra att vi har.

Vi jobbar i folkdräkt och våra rumsnycklar hänger på en liten dalahäst – vi vill bevara dalakulturen och föra traditionen vidare till nästa generation och nästa…

Varmt välkommen hem till oss!

 


Restaurangplatser: 220
Enkelrum: 20
Dubbelrum: 80
Konferensrum: 5
Grupprum: 3

Timrade drömmar Sommar vid Siljan

Karaktär

Konserthall, Mäss-/Utställningshall, Restaurang, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Sjö/Vattendrag, Vid Golfbana, Avskilt, Landet

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Hybridmöte, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Livestream, Ljus-och ljudanläggning, Fiberteknik, Projektor, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, ISO-certifierat miljö (14001)

Hälsa & Skönhet

Spabehandlingar, Utegym, Friskvård, Yoga o mindfulness, Gruppträning, Gym, Massage

Kultur & Nöjen

Konstvisningar, Musikunderhållning, Guidade visningar

Mat & Dryck

Vinkällare, Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Inomhuspool, Relaxavdelning, Utomhuspool, Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Pingis, Höghöjdsbana, Boule, Tennis, Ridning, Jakt & fiske, Cykling, Vandringsleder, Rodel, Kajak/kanot, Gokart, Äventyr o vildmark, Aktiviteter på hav/sjö, Simning, Motionsspår, Golf, Alpin skidåkning, Skidåkning, längd, Padel, Gåstavar, Biljard, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Green Hotel
Green Hotel
Ovabacksgattu 17
793 70

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.