Bergshotellet i Järvsö - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bergshotellet i Järvsö

Visa erbjudande

Hälsingland
Konferensplatser: 100  Bäddar: 240 

Hos oss är valmöjligheterna lika vidsträckta som bergen och vi ser till att skapa den perfekta aktiva konferensen för er! Vi ligger mitt i pisten med närhet till skidåkning eller cykling för alla. En kilometer från den mysiga byn och tågstationen och bara några meter från Vildriket. 1,5 timme från Gävle, knappt 2 timmar från Sundsvall och 3 timmar från Stockholm.

Hotellet har 52 rymliga och funktionella rum (mellan 19–33 kvm) med totalt 240 bäddar, fyra konferensrum i varierande storlek upp till 100 personer och restaurang med cirka 140 sittplatser. Hotellet är beläget mitt i Järvsöbacken med Järvsö Bergscykel Park precis intill och är det ultimata hotellet för konferensen som söker äventyret i form av skidåkning eller MTB-cykling.

KONFERENS

Konferens med övernattning är oöverträffat för att skapa teamkänsla i en grupp eller ta era utmaningar till nästa nivå. Utveckla tankar, göra klart affärsplanen, umgås, äta, dricka och skratta tillsammans!

Med ett unikt läge mitt bland alla aktiviteter, med rymliga hotellrum med torkskåp, flera olika konferenslokaler, restaurang där Hälsingland möter världen, hyra och förvaring av cyklar och skidor i huset, vågar vi säga att vi är en riktigt bra plats för din nästa aktiva konferens.

Hotellet har 52 rymliga och funktionella rum (mellan 19–33 kvm) med totalt 240 bäddar, fyra konferensrum i varierande storlek upp till 100 personer och restaurang med cirka 140 sittplatser.

UTBUD

Med flera olika konferenslokaler, ett unikt läge och en restaurang som är känd för att leverera bra mat ser vi till att ni får den bästa konferensupplevelsen. Vi har funktionella och välutrustade konferenslokaler för 2–100 personer. Blir ni fler? Då kan vi lösa det med andra lokaler i närområdet dit ni enkelt promenerar eller åker bil/buss. 

LOGI

Hotellet ligger på Öjebergets sydsida, bara 500 meter från Järvsö centrum och med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Vildriket direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt skid- och cykelhotell utrustat med torkskåp i varje rum. Med en restaurang, en shop och skid/cykeluthyrning med bra förvaringsmöjligheter för din utrustning i samma byggnad blir din vistelse hos oss både bekväm och enkel.

När du är gäst hos oss har du självklart tillgång till fri parkering, laddplatser och WiFi. Vi har även kontorsplatser för dig som behöver bryta av med eget arbete och en härlig relaxavdelning med bastu.

Hotellet har 52 rymliga och funktionella rum (mellan 19–33 kvm) med totalt 240 bäddar, fyra konferensrum i varierande storlek upp till 100 personer och restaurang med cirka 140 sittplatser.


Restaurangplatser: 140
Dubbelrum: 52
Konferensrum: 4

Inspireras av Bergshotellet i Järvsö


Karaktär

Hotell, Restaurang

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

Bar

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Elljusspår, Teambuilding, Äventyr o vildmark, Alpin skidåkning, Cykling
Logotyp för Bergshotellet i Järvsö
Bergshotellet i Järvsö
Vallmovägen 62
82751 JÄRVSÖ

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.