Halltorps Gästgiveri - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Halltorps Gästgiveri

Dölj erbjudande

Julbordskonferens

Förena nytta med nöje och upplev julen på Halltorp Gästgiveri med dina kollegor.


Julbordskonferens

Njut av den Öländska vinterluften och upplev ett riktigt gott hemlagat julbord tillsammans med dina kollegor. Ge er tid för samtal och avsluta ert år på allra bästa sätt. Boka en julbordskonferens redan idag.

Pris: 1800 kr/person exkl. moms i enskilt dubbelrum.

I priset ingår: Logi med frukost, julbord,  2 st. luncher, em.fika, kaffe, pepparkaka, konferensrum med sedvanlig utrustning, vatten, frukt och godis.

Boka erbjudande

Öland
Konferensplatser: 80  Bäddar: 80 

Från Halltorps Gästgiveri har du hela Öland inom räckhåll och en unik natur utanför dörren. Hotellet har genomgått en gigantisk renovering och du kan nu övernatta i något av våra ljusa, rymliga och skandinaviskt inredda dubbelrum. Det finns även rum med bäddsoffa för hela familjen och spännande rum i två våningar.

I anslutning till entrén finns en stor gemytlig lobby med sköna soffor att koppla av i och en bar med alla sorters drycker och kvalitets-snacks från Halltorps Deli. Vår glasveranda bjuder på en fantastisk utsikt över Halltorps hage och Kalmarsund.

Halltorp erbjuder flera olika matkoncept. Vår restaurang som är öppen året runt serverar à la carte, tre rätters menyer och passande vinpaket ur egen vinkällare. Vår Bistro står för lunch och catering året runt. Sommartid finns här en varierad meny med tapas och en mängd varmrätter, även vegetariska. I vårt sommarcafé väljer familjen bland glassar i fantasifulla former. Vi erbjuder också Take-away och vi siktar mot målet "Ölands godaste pizza".

KONFERENS
Söker ni gemenskap i mysiga lokaler, mat av hög kvalitet och samtidigt lite galenskap, humor och en öppenhet för det oväntade, så är Halltorp platsen för er. Vi har tre olika konferens- och festlokaler i varierande storlek. Alla bokningar kan kombineras med någon av de våra menyer. Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål.

UTBUD
Halltorps Gästgiveri erbjuder ett familjärt hotell med en grönskande natur runt hörnet. I närområdet finns golf och paddelbana. Vår närmaste grannen VIDA Konstmuseum erbjuder konst i världsklass. I våra restauranger erbjuder vi à la carte, tre rätters meny, pizza, fika och egengjord glass.

LOGI
Hotellet har genomgått en gigantisk renovering och du kan nu övernatta i något av våra ljusa, rymliga och skandinaviskt inredda dubbelrum. Det finns även rum med bäddsoffa för hela familjen och spännande rum i två våningar.

FEST
Vi har tre olika konferens- och festlokaler i varierande storlek. Alla bokningar kan kombineras med någon av de våra menyer. Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål. Hotellet går också att abonneras för större fester eller bröllop.

KOMMUNIKATION
Hotellet ligger utmed riksväg 136 och lättast är det att tas sig med bil till hotellet. Buss går förbi hotellet 1 gång per timme både från Kalmar och Färjestaden. Hållplatsen finns i anslutning till hotellet.

 


Restaurangplatser: 150
Dubbelrum: 41
Konferensrum: 3

Inspireras av Halltorps Gästgiveri


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Restaurang, Slott/Herrgård, Hotell

Läge

Sjö/Vattendrag, Avskilt, Kust/Hav, Landet

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fiberteknik, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Ljus-och ljudanläggning, Storbildsskärm, Videokonferens, Webinar

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Yoga o mindfulness, Massage, Friskvård, Gruppträning

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Bar, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Kräftfiske, Cykling, Motionsspår, Elljusspår, Padel, Gokart, Teambuilding, Golf
Logotyp för Halltorps Gästgiveri
Halltorps Gästgiveri
Landsvägen 105
387 92 BORGHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.