Hotell Sommarhagen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotell Sommarhagen

Östergötland Dölj erbjudande

Konferens med välsmakande julbord, glöggprovning och utomhus varmbadkar

Ta med dina kollegor och konferera i en fantastisk miljö med exklusiv avskildhet där kreativitet och gemenskap står i centrum. Under perioden 11 november – 20 december, erbjuder vi er att kombinera er konferens med ett hemlagat julbord. Vid bokning av minst 10 personer, bjuder vi på relaxavdelningen med utomhus varmbadkar och vedeldad bastu.


Gör en upptäcktsfärd i glöggens underbara värld genom en smakfull glöggprovning under kunnig ledning.

Därefter står vårt hemlagade julbord uppdukat med favoriter som laxterrin, blåbärsgravad lax, viltköttbullar, våra egna sillar som t ex portvinssill. Dessutom mycket, mycket mer.

Glöm inte vårt välsmakande dessertbord med hemlagad saffranspannacotta och pepparkaksparfait samt Brostorps goda ostkaka.

Avsluta kvällen med ett besök i vår relaxavdelning med utomhus varmbadkar under stjärnhimlen och vedeldad bastu. Ni har hela avdelningen för er själva så länge ni vill.

Julerbjudande: Vid bokning av minst 10 personer, bjuder vi på relaxavdelningen med utomhus varmbadkar och vedeldad bastu. Konferenslokal ingår.

Pris: Från 1995 kr person exklusive moms. Tillägg enkelrum: 225 kr.

Datum: Den 11 november – 20 december.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 80  Bäddar: 45 

Konferera i underbar miljö – ha hela hotellet för er själva!
Mitt emellan Stockholm och Göteborg (endast 2,5 tim bilresa från båda hållen), erbjuder vi en naturnära miljö, många spännande aktiviteter, god mat i kombination med senaste konferenstekniken.

Ta med dina kollegor och konferera i en fantastisk, naturnära miljö, där lugn och ro, kreativitet och gemenskap står i centrum. Ni kan ofta ha hela hotellet exklusivt för er själva, och vi skräddarsyr efter era önskemål!

Maten på Sommarhagen tillagas i största möjliga mån av vad naturen runt omkring har att erbjuda. Vi lagar allt från grunden med lokala råvaror i största möjliga utsträckning.

För att höja stämningen eller få en stunds avkoppling har vi många spännande aktiviteter att välja bland. Kanske Tracker eller lerduveskytte lockar? Eller en viltsafaritur med guide i skogen och grillning vid lägerelden vid sjön? Vi också erbjuda lite lugnare aktiviteter som att lära sig spela blåsinstrument tillsammans eller olika dryckesprovningar.

Vårt vedeldade varmkarbad har nästan blivit ett ’måste’ på konferenserna här på Sommarhagen. Ni har hela relaxavdelningen med varmbadkar, relaxrum och vedeldad bastu exklusivt för er själva så länge ni vill. En del sitter till ända in på småtimmarna och njuter!

Ni sitter utomhus i det 40-gradiga vattnet och njuter av tystnaden, solnedgången och utsikten över hästhagen och sjön. Som våra konferensgäster brukar säga – ’det vi inte löst vid konferensbordet, blir garanterat avslutat i badtunnan!’

En perfekt anledning till att ha sin konferens eller kick-off på Sommarhagen, där vi kan blanda olika typer av aktiviteter som förhöjer gemenskapen med kortare genomgångar och informationer. Vi går igenom det bästa upplägget för era behov tillsammans.

Konferensrum
Vi har nu invigt vår nya stora, ljusa konferenslokal med plats för 80-90 personer i biosittning. Den är även utrustad med den allra senaste konferenstekniken med stor TouchScreen. Här har ni en fantastisk utsikt över ängar, hagar och sjö.

En annan av våra konferenslokaler samt grupprum finns i en historisk miljö (från 1700-talet), men med trådlös uppkoppling. Konferenslokalen rymmer 40 personer i biosittning och grupplokalen c:a 6 personer. Naturligtvis erbjuder vi projektor, duk och väggblock.

Mycket populärt är även att konferera utomhus i vår vackra trädgård eller i den omgivande naturen. Vad kan vara mer kreativt!

Vi kommer att göra vårt bästa, för att er konferens ska bli den bästa möjliga.

Varmt välkomna!


Restaurangplatser: 100
Dubbelrum: 19
Stugor: 1
Konferensrum: 2
Grupprum: 3


Inspireras av Hotell Sommarhagen


Karaktär

Spa/Hälsoanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Hotell, Konferensanläggning

Läge

Sjö/Vattendrag, Avskilt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Gruppträning

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Utomhuspool, Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Kajak/kanot, Teambuilding, Äventyr
  • Hotell Sommarhagen
    Malexander
    590 14 BOXHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.