Bjärsjölagårds Slott - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bjärsjölagårds Slott

Skåne Dölj erbjudande

Julbord på Bjärsjölagårds Slott

När höstlöven fallit till marken knackar snart julen, en av våra mest stämningsfulla högtider, på dörren. Från den första advent sprakar det i kakelugnarna och det sprider sig en välbekant doft från köket på Bjärsjölagårds Slott!


På slottets dignande julbord finns de svenska klassikerna men också exotiska inslag och vegetariska alternativ, allt tillagat med stor omsorg och känsla för att locka fram det bästa smakerna. Nytt för i år är att det gående julbordet kombineras med tallriksservering, men precis som vanligt inleds kvällen med glögg och tilltugg. När ni sedan sitter till bords serveras en förrätt med olika sorters sillar och annat kallt, därefter en varm tallrik med Janssons i spetsen och avslutningsvis ett gående gottebord fullt av juliga desserter, godis och frukt. Varmt välkomna att komma i julstämning på Bjärsjölagårds Slott i hjärtat av Skåne!

Datum: 29/11 – 20/12 2020

Pris: Julbord 480 kr/person. Julbordspaket med del i dubbelrum 1280 kr/person och julbordspaket i enkelrum 1680 kr/person. Alla priser är exkl moms.

Erbjudande: Boka ett nytt möte som genomförs under december år 2020 så bjuds ni på lokalhyran under er vistelse.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 150  Bäddar: 48 

På Bjärsjölagårds Slott, beläget i hjärtat av Skåne, njuter ni av historiens rungande vingslag samtidigt som ni får tillgång till det senaste inom teknik, ljussättning och ergonomi i flexibla lokaler. Konferensutrymmena är anpassade för 2 till 150 personer och erbjuder ett bra ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över bland annat åkermark, skog och allékantade vägar. Till ert förfogande finns dessutom flera mindre utrymmen och salonger som med fördel kan användas om ni behöver dela upp er i mindre grupper.

Tiden mellan era konferensmöten är också viktig för att er upplevelse ska bli komplett. Passa på att koppla av i något av slottets unikt inredda gästrum och njut av middagar som tillagats från grunden av noggrant utvalda råvaror, gärna från lokala producenter.

För dig som vill sätta guldkant på konferensen är det dessutom möjligt att boka aktiviteter, allt från lärorika provningar och avslappnande yoga till instrumentalt samspel och matlagning där samarbete är i lika mycket fokus som trevnad och underhållning. Under er vistelse har ni dessutom möjlighet sätta ert mod, listighet och iakttagelseförmåga på prov under slottets helt unika teambuildingaktivitet som tar er med från vinden till källaren, från slottsmarkerna till salarna. Ni utmanas, lag mot lag, av förbryllande gåtor med en påtaglig känsla av mystik baserat på slottets spännande historia.

Välkommen till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!


Restaurangplatser: 200
Enkelrum: 6
Dubbelrum: 21
Konferensrum: 5
Grupprum: 9Karaktär

Restaurang, Dagkonferensanläggning, Hotell, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Festvåning/festlokal, Slott/Herrgård, Mäss-/Utställningshall

Läge

Sjö/Vattendrag, Vid Flygplats, Vid Golfbana, Avskilt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Hälsa & Skönhet

Gym, Gruppträning

Mat & Dryck

Matlagning, Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Kajak/kanot, Ridning, Teambuilding, Äventyr
  • Bjärsjölagårds Slott
    Djupadalsvägen 9
    275 95 SJÖBO
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.