Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Skåne | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 140 företag
Sida: 1 2 3 4 5 ... 7 Nästa Sista 
×

Möten i Skåne

Skåne är Sveriges sydligaste landskap. Landskapet består till största del av den halvö som utgör skandinaviska halvöns sydligaste spets. I norr begränsas landskapet av Halland och Småland, i öster av Blekinge och Östersjön, i söder av Östersjön och i väster av det smala Öresund som skiljer Skåne från Danmark samt Kattegatt.

Skånes största stad Malmö, är en hamn- och handelsstad som blivit en internationell storstad knuten till Köpenhamn via Öresundsbron. Närheten till två internationella flygplatser gör det enkelt och smidigt för både svenska och utländska mötesdeltagare att ta sig dit. Är man intresserad av mat och dryck i en mysig innerstadsmiljö passar Lilla Torg som ligger centralt i Malmö bra. Här kan man också ta en promenad i västra hamnen för en närmare titt på Turning Torso med sin höjd på 190 meter och vridning på 90 grader från basen till toppen.

Städerna Helsingborg, Landskrona och Lund kommer därefter i storlek. Helsingborg erbjuder en fantastisk mix av storstad och småstadsidyll och vackra stränder i centrum av staden med utsikt över Öresund och Danmark. Lund är Sveriges äldsta stad och har ett väldigt rikt och imponerande kulturarv. Under en konferens i Lund bör man uppleva Domkyrkan som anses vara en av Sveriges främsta sevärdheter. Området runtomkring är en av de vackraste och charmigaste delarna av Lund med slingrande gränder och låga, färgglada hus.

Skanör Falsterbo ligger omslutet av havet med milslånga sandstränder i Skånes sydvästra hörn med unik natur och rikt fågelliv. Sydostkust kallas allmänt Österlen och här finns Åhus med sina ålagillen och sin vodkafabrik, Kivik med äppelodlingar, Brantevik, Ales Stenar och Ystad.

Mitt i Skåne ligger järnvägsknuten Hässleholm och på östra sidan Kristiansstad och Simrishamn. I det inre av Skåne finns även de berömda bokskogarna, vandringsleder, insjöar och Söderåsens nationalpark som är Europas största sammanhängande och skyddade lövskogsområde. Här finns fantastiska slott och herrgårdar som exempelvis Bäckaskog Slott.

På Bjärehalvön i nordväst finns det dramatiska naturreservatet Hovs Hallar med enar, ljung, branta klippformationer och storslagen utsikt över Laholmsbukten. Här ligger även Båstad och Torekov, samt Kullaberg och Mölle. Ven utanför Landskrona och Hallands Väderö utanför Torekov är öar i Öresund.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×