Hotel Statt Hässleholm - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotel Statt Hässleholm


Skåne
Konferensplatser: 230  Bäddar: 138 

Välkommen till Hotel Statt i knutpunkten Hässleholm, den perfekta mötesplatsen när du önskar samla deltagare och vill uppmana dem att resa miljövänligt. Genom fem järnvägslinjer förbinder Hässleholm Södra Sverige och hotellet finns 100 m från stationen. Vi är en modern mötesplats med härlig atmosfär. Allt är totalrenoverat från 2018 och framåt och vår fest- och eventvåning är lika passande till det stora mötet för upp till 230 personer som till det lilla. Eller som platsen för en härlig kick-off eftersom det är enkelt att hålla deltagarna samlade på hotellet, grönområden ett stenkast bort samt gott om roliga upplevelser i närområdet. Personligt värdskap och flexibilitet är något vi prioriterar högt. Det ska vara enkelt, tryggt och roligt att vara gäst hos oss.

Med inspiration utifrån agenda 2030 erbjuder vi inriktningar för våra konferenser som ger ett mervärde. En möjlighet för företaget att förstärka hållbarhetsarbetet genom att göra ett ”statement” i samband med sin konferens/ kick-off. Inriktningarna heter The Green Deal, Dandelion Deal och Deal with Nature.

THE DANDELION DEAL

När du väljer The Dandelion Deal ger du tillbaka till vårt eget välgörenhetsarbete i Sydafrika. Organisationen är grundad av hotellets ägare, Kjell och Karin Jakobsson och därför kan vi garantera att 100% av intäkterna går direkt till barnen. Organisationen ger barn utan föräldrar i utsatta delar av Sydafrika möjligheten till ett bättre liv genom pengar som går oavkortat till mat, hälsa, utbildning och vuxenstöd. Du bidrar helt enkelt till en bättre framtid för ett barn i en annan del av världen. Detta gör verkligen gör skillnad och lever med oss dagligen genom Statts fadderbarn, Smangele.

THE GREEN DEAL

Bokar du The Green Deal gör du ett miljömedvetet val. All mat som serveras är vegetarisk och om du övernattar mer än en natt ingår endast städning av hotellrummet efter din avresa. Självklart vill vi även insistera på att du och dina gäster tar tåget till oss. Hässleholm är en knutpunkt som förbinder södra Sverige och hotellet ligger endast 100 m från stationen.

DEAL WITH NATURE

Med Deal with Nature väljer du mötet som har en fot i naturen och den andra i lyxig och ombonad atmosfär. Det bästa från två världar och garanterat ett möte som blir kreativt. Naturen tillför både energi och positiva ämnen.  I paketet ingår en halvdagshyra per person och resten av dagen är naturen "bokad" för dig med walk and talk, skogsbad eller andra aktiviteter. Minst 1 måltid arrangeras som take-out och vi rekommenderar även att ta med lunchen ut i naturen.

Enkelt, tillgängligt, personligt och med hög kvalité. Det är STATT!


Restaurangplatser: 500
Enkelrum: 48
Dubbelrum: 45
Konferensrum: 5
Grupprum: 4

Inspireras av Hotel Statt Hässleholm


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Centralt, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergivänligt

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Miljöcertifierade med Green Key

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Ridning, Teambuilding, Äventyr o vildmark

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Hotel Statt Hässleholm
Hotel Statt Hässleholm
Frykholmsgatan 13
281 31 HÄSSLEHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.