Villa Brunnby - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Villa Brunnby


Skåne
Konferensplatser: 150  Bäddar: 77 

Välkommen till Villa Brunnby, mitt i hjärtat av nordvästskånska Kullabygden Med sina kulliga landskap, öppna fält och äppelodlingar bjuder Kullahalvön på fantastiska vyer, som påminner om de i Toscana. Vi omges av havet på två sidor vilket ger Kullabygden milda havsbriser och vårt speciella klimat. Ett klimat perfekt för vinplantor. Med Kullabergs spektakulära natur inpå knuten och spännande havsmiljö med invånare som både tumlare och tonfisk, två vingårdar, mysiga fiskelägen salta bad och lokala matproducenter så är möjligheterna till annorlunda aktiviteter här oändliga. Villa Brunnby med Restaurang Amber öppnade sommaren 2021 i en totalrenoverad herrgårdsbyggnad från 1896. Här kommer det fram till hösten 2024 att skapas ytterligare rum och aktivitets ytor som bl a ett Stillness Spa på 900 kvm inom- och utomhus.

Konferens
Våra 4-6 möteslokaler med plats för 2-150 deltagare i den största erbjuder en härlig herrgårds feeling utan att ge avkall på bra teknik. Snabbt wifi och stora Tv- led skärmar med både kabelbunden och trådlös uppkoppling hjälper er att hålla fokus på mötet och njuta av allting däremellan. Eventlokalen Synden erbjuder en yta på ca 230 kvm till fest och utställning. Här kan närmare 350 personer samlas för fest och tillställning.

Utbud
Hjärtat på Villa Brunnby är vår lobby och bar och vår Restaurang Amber. I samarbete med våra lokala grannar kan vi erbjuda vingårdsvandringar med provningar av prisbelönta viner och spännande vandringar på Kullaberg och även något så unikt som Tumlarsafari i vattnen runt berget. Vår trädgård är perfekt för ett parti boule på en av våra 3 boulebanor, en omgång kubb eller varför inte anlita någon av våra aktivitetssamarbetspartners och teama ihop er med glasstillverkning, cook along eller klurig utmaning eller 5-kamp i vår trädgård eller i Synden. Och sist men inte minst – passa på att spela in den där podden ni så länge pratat om bland kollegorna. För yes, det stämmer – vi har en egen poddstudio också.

Logi
Våra hotellrum har utsikt mot den vackra trädgården eller mot det blivande spa-området. De har en skön, svensktillverkad säng. Det finns också en mindre arbetsplats med skrivbord. Rummen är, precis som resten av Villa Brunnby, inredda med en unik blandning av äldre charm och mer moderna designdetaljer. Rummen har inte TV, eftersom vi hoppas att ni vill ägna tiden åt annat när ni är på Villa Brunnby. Alla våra rum är rökfria.

Fest
Bröllop, 50-års fest med DJ eller firmafest med liveband. Hos oss har du den perfekta kombinationen med en underbar matsal för middag och vår eventlokal Synden som är den perfekta lokalen för efterföljande barhäng och dans. Och räcker inte våra lokaler till har vi stora gräsytor alldeles i anslutning till våra lokaler som gör att vi lätt kan utöka eventytan med hjälp av tältlösningar. Vi har idag möjlighet att anordna middag för 150 sittande gäster och fest för upp till 350 gäster i lokal Synden.

Kommunikation
Från Helsingborg:
Kör väg 111 förbi Höganäs mot Mölle. Sväng höger in på Bränneslyckevägen när väg 111 delar sig vid First Camp Mölle. Du är framme på Villa Brunnby efter 2,5 km.

Från Ängelholm:
Kör E 20 söderut. Sväng av åt höger vid Erikslund, och följ väg 112 mot Jonstorp. Sväng höger in på Norra Kustvägen och kör förbi Jonstorp, Svanshall och Skäret. Sväng höger in på Bränneslyckevägen vid Brunnby kyrka. Du är framme på Villa Brunnby!


Restaurangplatser: 90
Enkelrum: 38
Dubbelrum: 38
Konferensrum: 4
Grupprum: 3

Inspireras av Villa Brunnby


Karaktär

Spa, Konferensanläggning, Konserthall, Kursgårdar, Exklusivt (ett sällskap), Restaurang, Festvåning/festlokal, Slott/Herrgård, Hotell

Läge

Kust/Hav, Landet

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Internet

Medlemskap/Märkning

Countryside Hotels, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym, Yoga o mindfulness

Mat & Dryck

Matlagning, Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Golf, Teambuilding, Jakt & fiske, Äventyr o vildmark, Kajak/kanot, Klättring, Boule, Ridning, Cykling, Simning

Hotellklassificering enligt Visita

****, Superior
Logotyp för Villa Brunnby
Villa Brunnby
Bränneslyckevägen 36
263 76 NYHAMNSLÄGE

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.