Kosta Boda Art Hotel - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Kosta Boda Art Hotel

Småland Dölj erbjudande

15% rabatt på Kosta Boda Art Hotel inkl. affärslunch (värde 340kr/pp)!

Kosta Boda Art Hotel erbjuder nu 15% rabatt till alla som bokar konferens! Dessutom får ni prova på anläggningens nyhet: den mer exklusiva affärslunchen med bordsservering och som inkluderar en 2-rätters lunch (varmrätt plus antingen efterrätt eller förrätt), vatten, lättöl, kaffe och kaka. (ord. pris för Affärslunch är 340 kr ex. moms).


Gäller för nybokning av konferens & i måna av plats t.o.m. 31.10.2020.

Vid bokning, uppge bokningskod: ”Affärslunch”.

Välkommen!

Boka erbjudande

Konferensplatser: 200  Bäddar: 204 

Vår resa började egentligen redan 1742 då Kosta glasbruk grundades av två av Karl XII generaler som lade grunden till det som kom att bli en av Sveriges mest kända produkter – det svenska glaset. Hotellet exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset och designat av världsberömda glasformgivare från Kosta Boda. I den kreativa miljön på Kosta Boda Art Hotel är det lätt att bli inspirerad till bra möten och givande resultat! Vi tror att det är just helheten som gör upplevelsen, välkommen att dela den med oss! Passa på att kombinera er konferens med att besöka Kosta glasbruk och ta del av produktionen av munblåst glas eller gå en guidad tur på hotellet, ett showroom för Kosta Bodas konstglas. Vi erbjuder lokaler för den lilla gruppen såväl som den stora gruppen på ca 200 gäster.

Hotellet erbjuder tre olika restauranger allt från bistromeny till a la carte och fine dining. Brasserie 1742 för gormander som i år prisats med utmärkelsen Plate av Guide Michelin. En intim restaurang i en rustik miljö med endast 25 sittplatser. Glasbaren en spektakulär undervattensmiljö i glaskonst, vart man än tittar ser man häpnadsväckande glasföremål. Linnéa art restaurang som bl.a. serverar en riklig frukostbuffé och välkomnar med bröd och pastries från det egna bageriet. Firas det något extra kan man även avnjuta champagne till frukost. Alla restaurangerna hämtar inspiration från omgivningarna -skogen, sjöarna och ängarna.

Konferens hos oss sträcker sig mycket längre än att bara tillhandahålla en bra lokal, färsk frukt och en underbar middag. Vi vill hjälpa er att lyckas! Om ni berättar för oss vad ni vill uppnå så kan vi bidra med goda råd gällande ex olika typer av aktiviteter. Kanske är behovet en stilla aktivitet inomhus där ni prövar vin tillsammans med vår sommelier, kanske glasblåsning där alla får blåsa glas för att sedan ta med sig hem eller uppleva den småländska naturen och fånga kräftor och brygga kaffe över öppen eld. Är det kort om tid i schemat upplev hotellets spaavdelning. Varför inte passa på att simma i en pool med en glaskonstutställning i poolbotten eller unna dig en unik spabehandling med varm glaskonst mot kroppen.


Restaurangplatser: 220
Dubbelrum: 102
Konferensrum: 6
Grupprum: 5


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Spa/Hälsoanläggning, Hotell, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Internet, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svenska Spahotell

Hälsa & Skönhet

Spabehandlingar, Massage, Gym, Gruppträning

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Vinkällare, Matlagning, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool, Relaxavdelning, Utomhuspool

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Teambuilding, Kajak/kanot, Äventyr

Hotellklassificering enligt Visita

****, Superior
  • Kosta Boda Art Hotel
    Stora Vägen 75
    360 52 KOSTA
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.