Uni3 by Geely - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Uni3 by Geely


Västergötland
Konferensplatser: 600   

Välkomna till Uni3 by Geely - A home for innovators! Här hittar du en toppmodern events och mötesanläggning, restauranger och ett hotell – Clarion hotel the Pier. Vårt campus är en arbetsplats för cirka 3500 personer och ett hem för några av de främsta bolagen inom den svenska auto- och mobilitetsindustrin.

Konferens
Uni3 Conference & event består av en mängd konferensrum och eventytor med en kapacitet mellan 1-600 personer. Vårt campus har den senaste tekniska utrustningen och kan därför erbjuda både fysiska- och digitala möten.

Utbud
- 14 fullt utrustade konferensrum med en kapacitet från 1 till 180 personer.

- Auditorium är vårt största konferensrum och har plats för 180 personer. Rummet fungerar lika bra för seminarier, digitala möten som utställningar och mässytor och är utrustat med den senaste tekniken.

- The Theatre är vår största eventyta och utgörs av en fantastisk atriumgård som förenar två av Campusets totalt sex byggnader. The Theatre är en flexibel mötesarena med en kapacitet upp till 600 personer och är perfekt för såväl seminarier, mässor, konferens, fest, konserter och olika typer av företagsevent. En gigantisk LED-skärm på 8 x 4,8 meter samt ett avancerat ljudsystem garanterar ett bra grundutbud oberoende av mötets behov.

- Konferenslobbyn ligger i direkt anslutning till Auditoriet och övriga mötesrum. Här serverar vi härliga fika bufféer. Lobbyn är även perfekt för utställning och mingel.

- Gang’s Taste är vårt aktivitetskök och är perfekt för teambuildingaktiviteter, alltid med någon av våra professionella kockar som handledare. Köket kan ta grupper upp till 14 personer och har givetvis serveringstillstånd.

- World of food är vår restaurang som serverar läckerheter med inspiration från världens alla hörn. Restaurangen är fördelad på två plan och kan med lätthet fungera som eventyta i sig själv alternativt som komplement till något av våra övriga möteserbjudanden.

- Five Element Rooms eller chambre séparée, är en del av restaurangen och är något för dig som söker ett lite mer exklusivt och avskilt möte där maten utgör en viktig del av upplevelsen. Maten serveras vid bordet och vi kan här erbjuda olika menyer beroende på era önskemål. Konferensteknik finns i dessa rum om ni har behov av att presentera något under mötet. Five Element Rooms lämpar sig därför bra för lednings- eller representationsmöten.

- Vår takterrass erbjuder Göteborgs kanske bästa utsikt och kan vara en bra plats för er som önskar en fördrink, yogapass eller varför inte en sommarfest.

Mat och dryck
- World of food är vår restaurang som serverar läckerheter med inspiration från världens alla hörn. Maten hämtar inspiration från de fem kinesiska elementen vatten, eld, jord, trä och metall. I restaurangen finns även ett fik för er som önskar lite lättare mat.

- Gansu Kitchen är vår mindre restaurang som serverar vällagade och autentiska kinesiska cuisine.

- da Matteo är vår coffee shop med allt från sallader, mackor och olika typer av fika. Här får du enligt ryktet även njuta av Göteborgs bästa kaffe!

- FEI är en högklassig kinesisk restaurang och mötesplats med en internationell prägel där öst möter väst, och det återspeglas både menyn och inredningen. Restaurangen ligger högst upp i The Pier, det nya Clarion-hotellet på Lindholmen

Hotell
Välkommen till Clarion Hotel The Pier, Göteborgs nya hotell med ett unikt läge på Lindholmen.

Fest
Festmöjligheterna är många beroende på era behov. Allt du behöver göra är att använda din fantasi och berätta om din drömfest, vårt jobb är att förverkliga den, till exempel födelsedagsfest, familjefest, bröllop, teambuilding, konsert, etc.

För våra mötesytor, vänligen se ovan.

Kommunikation
Campuset ligger på Lindholmen i centrala delarna av Göteborg. Du kan enkelt nå Uni3 med buss (hållplats Pumpgatan) eller färja. Kommunala parkeringsplatser finns runt om Campuset för er som kommer med bil. För mer information se www.vasttrafik.se

Aktiviteter

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter för ert möte.

Workshops för att träna hjärnan och få i gång kreativiteten.

Gruppträning på alla nivåer med SATS

Föreläsning om hälsa med SATS

Karaoke – sjung duett med kollegorna

Mario kart turnering på storbildsskärm

Matlagning med professionella kockar i Gang’s taste

Ping-pong turnering eller rundpingis

Kaffesafari med da Matteo

Teambuilding med Activities by Aventi


Restaurangplatser: 400
Konferensrum: 14
Grupprum: 6

Inspireras av Uni3 by Geely


Karaktär

Kongresscenter, Dagkonferensanläggning, Konserthall, Exklusivt (ett sällskap), Mäss-/Utställningshall, Festvåning/festlokal, Restaurang, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Centralt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Hybridmöte, Storbildsskärm, Internet, Digital studio, Utställningsyta >200 kvm, Konferenskapacitet >500, Digitala events och produktioner, Videokonferens, Livestream, Fiberteknik, Webinar

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat kvalitet (9001), ISO-certifierat miljö (14001), Klimatpositivt, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym, Yoga och mindfulness

Kultur & Nöjen

Karaoke, Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Sport & Fritid

Curling, Teambuilding
Uni3 by Geely
Pumpgatan 1
417 55 GÖTEBORG

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.