För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Kocktävlingen startade för nio år sedan och kockarna har endast 30 minuter på sig att laga en konferensrätt utifrån exakt samma råvaror, vilka är hemliga intill 15 minuter innan start. I år togs segern hem av vår svenske kock Johan Heibert.
– Vi är glada över vårt partnerskap med SJ Prio, som är ett mycket starkt positionerat kundprogram. Vi ser fram emot att välkomna SJ Prios medlemmar till våra hotell, säger VP Commercial Lennart Johansson.
2007 satte Scandic upp målet att bli koldioxidneutralt till år 2025 och på fyra år har man nått delmålet att halvera utsläppen. Scandic använder nu uteslutande förnybar energi från vind och vatten i alla de nordiska länderna. Fram till nyligen gjordes detta bara i Sverige och Norge.
Hufvudsta Gård Mat & Möten förstärker köket med kocken Kristian Broman som närmast kommer från Edsbacka Krog och stjärnkrogen Mathias Dahlgren.
Swedavia lanserar elva nya flygplatswebbar där svenska flygresenärer kan hitta information om flyg, destinationer, parkering, shopping, mat och service. Webbplatserna är anpassade till den plattform som besökarna använder; läsplatta, smart telefon eller laptop.
The Alcron, gourmetrestaurangen på Radisson Blu Hotel i Prag, har tilldelats en stjärna i Guide Michelin. Den intima restaurangen leds av den tjeckiske kocken Roman Paulus, som erbjuder en meny med fokus på fisk och skaldjur.
Bolaget som driver Villa Långbers i Tällberg får en ny ägare i Staffan Malmqvist, som tar över driften den 1 maj. Staffan driver sedan 11 år även Masesgårdens hälsohem i Leksand.
"Bo som en herrgårdsfamilj på pampiga Krusenberg herrgård", så beskrivs en vistelse av DN's hotellpatrull på Krusenberg herrgård. Besöket liknas med att närvara i den populära TV-serien Downtown Abbey och dess unika miljöer.
Att resenärerna själva rekommendera Resia till vänner och kollegor i så hög grad gör att Resia med god marginal blir Sveriges bästa affärsresebyrå i tävlingen Business Travel Award 2012.
Kock-EM, Bocuse d´Or Europé, är ett av Europas mest prestigefyllda matevenemang och anordnas i Stockholm på den stora matmässan GastroNord i maj 2014. Evenemanget blir ett lyft för både Stockholm och Stockholmsmässan.
Låt årets konferens glimra! Under november och december möts ni av en gnistrande Winter Wonderland - miljö där affärer kombineras med julens smaker och stämning.
Välkommen till ett stämningsfullt julfirande på vackra Ulfsunda slott! Här bjuder vi in dig till ett klassiskt svenskt julbord med en elegant fläkt från Frankrike.
Inled julen med ett glas bubbel och snittar. Låt oss sedan servera dig en fantastisk smaksensation med julens smaker. Välj mellan 3- och 5-rätters julgourmet.
Åkerby Herrgård är beläget 7 km från Nora i Bergslagens magiska natur där skogar, sjöar, höjder och dalar skapar upplevelser utöver det vanliga. Här erbjuds skräddarsydda konferenspaket där man under två eller tre dagar bor bra och äter gott, har tillgång till lokaler och miljöer. Anläggningen har stor kapacitet och kan ta upp till 150 boende och har lokaler för 2–400 personer. Aktiviteter finns som berikar.
Nu dukar vi äntligen upp vårt älskade boutique-julbord igen! Med hållbarhet i fokus och klassiska smaker i en ny tappning har vi skapat en julupplevelse utöver det vanliga – och vi kan knappt vänta på att få välkomna er tillbaka till slottet för en festlig smakresa.