Valhall Park - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Valhall Park

Skåne
 

Här, alldeles intill havet ett par kilometer norr om Ängelholm, ligger en av landets mest spännande miljöer för arbete, utbildning och fritid. Valhall Park är en företagsby, ett campus och en fantastisk plats att besöka. Flera företag inom vitt skilda branscher och olika utbildningsinsitiut har redan funnit den goda miljön i parken.

Valhall Park Hotell
Välkommen till Valhall Park Hotell, ett familjärt hotell i härlig och rofylld parkmiljö där det är enkelt att trivas. Vår Restaurang Nimt serverar frukost, lunch och från den 12 mars även á la carte kvällstid. Köket på Restaurang Nimt är inspirerat av en smak av Skåne i kombination med svensk husmanskost och klassiska rätter och all mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror efter säsong. Här finns också moderna konferenslokaler för både små och stora möten. Den energigivande konferensmiljön, god mat och personalens rutin och personliga engagemang ger bra förutsättningar för givande möten mellan människor. På Slottet eller hotellet finns alla möjligheter för att skapa inspirerande företagsevent och kick-offer både inomhus och utomhus för grupper upp till 100 personer och även trevliga fest- eller bröllopsarrangemang.

Här är det också nära till Bjärehalvöns, Kullabygdens och Ängelholms fantastiska utbud. I närheten finns havet vid Skälderviken, Kattegattleden och Skåneleden. I närområdet finns ett tiotal golfbanor som passar alla typer av golfare. Hotellet har ett unikt läge med 5 min från Ängelholm-Helsingborgs flygplats, 10 min från E6 och E20 och 500 m till busshållplats och 950 m till tågstation för Pågatåg.

Faciliteter
70 rum/150 bäddar
Handikapprum
Hundrum
Trådlöst internet
Restaurang Nimt
Konferensrestaurang Slottet
Rökfritt
8 konferenslokaler
24 grupprum
Fri parkering
Cyklar att hyra

Valhall Parks Restaurang Nimt
Valhall Park Hotells Restaurang Nimt serverar frukost 06.30-09.30, lunch 11.30-14.00 månd-fred och från den 12 mars även á la carte månd-lörd 18-22 (köket stänger kl. 21). Köket på Restaurang Nimt är inspirerat av en smak av Skåne i kombination med svensk husmanskost och klassiska rätter och all mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror efter säsong. Möjlighet finns också att boka affärslunch, konferenslunch, fester, bröllop och minneshögtider.  • Valhall Park
    Ekhögsvägen 5
    262 74 ÄNGELHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.