Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert

Stockholm city Dölj erbjudande

Jul i Bryggarsalen

De levande ljusen återspeglas i de kakelklädda väggarna och de stora vackra, spröjsade fönstren inramar den hundraåriga Bryggarsalen med dess imponerande takhöjd. Med stämningsfull julmusik i bakgrunden utgör Bryggarsalen den perfekta inramningen för er julfest, som nu kan ta sin början.


Ta någon av de båda marmortrapporna upp till entresolplanet i samma lokal där du serveras en fördrink eller varför inte ekologisk glögg.

Istället för det traditionella julbordet har våra duktiga kockar komponerat en omvittnat välsmakande trerätters julmiddag utifrån handplockade råvaror, med julens mest älskade smaker, för att tillgodose förväntansfulla smaksinnen. All mat tillagas från grunden i vårt eget kök. Maten, som företrädesvis är ekologisk och närproducerad får du serverad till ditt bord. Ni kan lugnt ägna dig åt att bara umgås och ha trevligt – vi ser till att mat och dryck kommer till er.

Priser från 645kr per person exkl. moms inkl. lokalhyra. Min.30 personer.

Vill du byta ut glöggminglet i början av kvällen mot en ölprovning hjälper vi förstås gärna till med det, fattas bara; vi befinner oss ju på historisk pilsnerproducerande mark.

Julmiddagen är upptakten för att komma i riktigt bra julstämning och vår trevliga personal tar hand om dig på bästa sätt. Vill du överraska dina gäster med underhållning har vi de bästa förutsättningarna. I lokalen har du tillgång till scen, professionellt ljud och ljus samt DJ-bås – allt efter behov.

Julfestpaket

Lokalhyra, 3-rätters julinspirerad meny (inklusive ekologiskt hembakat bröd och vispat smör), dryckespaket (1 glas mousserande med tilltugg samt 3 glas vin/öl), Bryggarsalens egenkryddade snaps samt kaffe/te.

Pris: 999:-/per person exklusive moms

Decemberkonferens med 3-rätters middag

Trots julstök och decemberjäkt behöver personalen samlas för en konferens - men hur ska det hinnas med? Vårt förslag: Lägg den precis innan julfesten! Vi gör det enkelt för dig – du behöver bara boka vår paketlösning.

I Paketet ingår:

  • 3-rätters julinspirerad middag inklusive lokalhyra
  • Lokalhyra halvdagskonferens.
  • Konferensfika med kaffe/té bakverk

Pris: från 850 kr per person exklusive moms. Datum: Den 20 november – 22 december

Safe to visit - Coronaanpassat

Vi följer noga utvecklingen och FHM:s rekommendationer och anpassar mötesupplägg, lokaler samt möbleringar med avstånd efter rådande läge. Vi skräddarsyr varje dag för bästa logistik. Läs mer här>>

Boka erbjudande

Konferensplatser: 250   

Med ett centralt läge, fantastiska K-märkta lokaler och god mat ser vi till att ert arrangemang blir lyckat. Hyr hela Bryggarsalen för att mötas, äta och mingla i exklusivitet utan att behöva ta hänsyn till andra gäster.

Bryggarsalen har generös takhöjd, svängda marmortrappor, stora vackra fönster med ljus, rymd och atmosfär. De hundraåriga lokalerna är nyligen renoverade. Med konservators varsamma hand i kombination med nutida teknik- och bekvämlighetsbehov har detta gamla pilsnerbryggeri anpassats till 2010-talet. Vår stora lokal är utrustad med en professionell ljud- & ljusrigg.

Brygghyllan är vår konferensvåning högst upp i huset som en gång tillhörde det anrika Hamburgerbryggeriet. Här finns 5st konferensrum för mellan 2 och 50 personer, men passar givetvis också som grupprum till den stora Bryggarsalen. I lokalerna ingår projektor, trådlöst nätverk samt white board och blädderblock. I loungen Vörtpannan på samma våningsplan serveras för- och eftermiddagsfika samt lunch.

Vi har eget kök och arbetar mycket med ekologiska och rättvisemärkta råvaror. Vår köksmästare beskriver sin mat som genuin med rustik känsla, en kombination av lyx och hemlagat.

Vi tar upp till 250 personer i konferens och för sittande middag. För ett mingelevent tar vi max 360 personer i lokalen.


Restaurangplatser: 180
Konferensrum: 6Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Internet, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt

Kultur & Nöjen

Nattklubb, Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm
  • Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert
    Norrtullsgatan 12 N
    113 27 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.