Södra Teatern - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Södra Teatern


Stockholm city
Konferensplatser: 750   

Södra Teatern är en av de äldsta och mytomspunna platserna i Stockholm! Med ett perfekt läge vid vackra Mosebacke och en unik atmosfär och historia sedan sedan 1859 erbjuder Södra Teatern idag en mötesplats för er konferens eller event.  Dessutom finns ett stort utbud av teater, levande musik, och nattklubb.  En perfekt mötesplats i en härlig atmosfär mitt på Söder!

Konferens
Konferera på samma scen som Nick Cave och Evert Taube! På Stora Scen, den vackra teatern med sammetstolar och majestätisk takkrona, kan er föreläsning eller konferens äga rum, med plats för upp till 418 personer. Intilliggande ytor och lokaler för pausen med sin tidstypiska atmosfär ramar in ert arrangemang ytterligare! Utöver detta erbjuder vi ett flertal mindre lokaler för konferensen, produktlanseringen, eventet, utställningen såsom vackra lokalen Kristallen eller Mosebacke Etablissement.  Eller varför inte hyra hela huset Södra Teatern för er konferens eller event, möjligheterna är många! Mat och dryck under ert arrangemang serverar vi er givetvis från Södra Teaterns kök!

Kägelbanan, lokalen under Mosebacketerrassen vid Södra Teatern, har öppnat igen med Stockholm Live som ny operatör. Kägelbanan är en av Stockholms mest klassiska lokaler för musik och evenemang och kommer med en publikkapacitet på 750 bli den största av Södra Teaterns sex scener.

Kapacitet Kägelbanan:
Mingel totalt: 700 personer
Mingel i anslutning till scen: 500 personer
Biosittning framför scen: 150 personer
Långbord: 190 personer
Runda bord: 140 personer

Välkommen!

Utbud
Södra Teatern består av mötes-och eventlokaler med varierande kapacitet men erbjuder även ett stort utbud av teater, levande musik, och nattklubb.  Under sommarmånaderna öppnar även Mosebacketerrassen där du kan njuta av den vackra utsikten med mat och dryck från våra barer. På Mosebacketerrassen kan du även uppleva våra utomhuskonserter och under 2022 har vi nöjet att bl a kunna se Peter Jöback, Lisa Nilsson och Markus Krunegård på vår utomhusscen! En perfekt mötesplats i en härlig atmosfär på Söder!

Logi
Ej logi. Vi hänvisar gärna till intilliggande Hotel Rival eller Clarion Hotel Stockholm.

Fest 
Södra Teatern erbjuder flertalet olika lokaler för fester och events. Flertalet olika lokaler och alla med slående utsikt över Stockholm eller Mosebacketerrassen. Dessutom erbjuder flera av lokalerna privata terrasser som kan användas.  Eller varför inte hyra hela huset Södra Teatern för den stora festen? Ett uppskattat upplägg där ni har möjligheten att sätta er prägel på kvällen i de vackra lokalerna!

Kommunikation
Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 på Södermalm i Stockholm. Hit tar du dig enklast med tunnelbana till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå upp för Hökens gata.

Välkommen till Södra Teatern!

 


Konferensrum: 4
Grupprum: 4


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Restaurang, Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Lokaler/Utrustning

Hybridmöte, Internet, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Nattklubb

Mat & Dryck

Bar, Julbord
Logotyp för Södra Teatern
Södra Teatern
Mosebacke Torg 1 - 3
116 46 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.