Wenngarn, Hotell Anstalten

Arlanda (flygplats)
Konferensplatser: 500  Bäddar: 174 

Wenngarn är en magisk plats med 1000 år av historia precis utanför Sigtuna. Ett levande bysamhälle i byggt på människors behov – med barockslottet och parken som hjärta. Sveriges äldsta bevarade brev från 1164 handlar om Wenngarn, genom århundradena har Vasaätten, statsmän, riddare och riksråd bott och härskat på Wenngarn. Slottet och den sköna barockparken är några pärlor på platsen där ett samhälle byggdes upp under 1900-talet kring Sveriges första alkoholistanstalt.

På Wenngarn kan allting hända. Miljöerna bjuder in till konferens, fest och event för stora som små grupper. Möten i slottets salar eller konferens i Smuttans moderna konferenslokaler. Ledningsgruppsträff i det växtklädda orangeriet med Sveriges syrerikaste mötesrum eller det stora företaget som vill ha kick-off för 500 personer på Kulturstallets loge. Vi hittar en lösning som passar. Allt i en historisk slottsmiljö på bekvämt avstånd bara minuter från Arlanda, Stockholm och Uppsala.
Vi vill kunna erbjuda det bästa ur Svenskt mathantverk med stark koppling till regionen och vår egen produktion av råvaror. Vi har bland annat Krav-märkt restaurang, egenproducerad äppelmust och öl från vårat bryggeri. Vedugnseldade pizzor med kryddor och råvaror från området och mycket mer.

På Wenngarn har vi nästan 200 bäddar (218 stycken januari 2016) och fler olika rumstyper och boendeformer. Allt från nyrenoverade enkel- och dubbelrum på hotell Anstalten till Smuttans kabinboende med enklare bäddar och gemensamma ytor för upp till 16 personer. Helt nybyggda hantverkshuset erbjuder ett lite mer avskilt boende med gemensamma mötesytor för de mindre grupperna.

Det finns alltid något att göra på Wenngarn, vi arrangerar bland annat provningar i ölbryggeriet & vinkällaren, turridningar eller varför inte en skattjakt kopplad till Wenngarns 1000- åriga historia? Vi samarbetar även med en rad aktivitetsbolag som kan ta fram något speciellt för ditt besök. Här finns också ett av Sveriges modernaste sportcenter med gym och bastu.


Restaurangplatser: 300
Enkelrum: 8
Dubbelrum: 65
Konferensrum: 10
Grupprum: 15

Wenngarn from Olle Larsson on Vimeo.Karaktär

Konserthall, Mäss-/Utställningshall, Hotell, Konferensanläggning, Slott/Herrgård

Läge

Sjö/Vattendrag, Vid Flygplats, Vid Golfbana, Avskilt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Projektor, Utställningsyta >200 kvm, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Storbildsskärm, Fiberteknik, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), KRAV-märkt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym, Massage

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bubbelpool, Bastu

Sport & Fritid

Ridning, Biljard, Teambuilding
  • Wenngarn, Hotell Anstalten
    Hotell Anstalten
    193 91 SIGTUNA
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Besöksadress: Råsundavägen 1, 169 67 Solna

Postadress: Box 4028, 169 04 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

 Följ oss på Facebook Följ oss på Mynewsdesk
Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.