Radisson Blu Airport Terminal Hotel - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Radisson Blu Airport Terminal Hotel


Arlanda (flygplats)
Konferensplatser: 80   

En unik mötesplats som erbjuder svårslagen flexibilitet Här möts människor från hela världen. Här ryms alla möjligheter att skapa oförglömliga upplevelser med stor omsorg om minsta detalj. Oavsett om det handlar om en världskongress, en utbildningsmässa eller en mindre konferens.

Radisson Blu Airport Terminal Hotel ligger perfekt placerat mellan terminal 4 och 5 – mitt i SkyCity, med gater, restauranger och butiker inom gångavstånd. Hotellet och SkyCity byggdes 1993 och fyllde därmed 30 år 2023.

Radisson Blu Airport Terminal Hotel är det första flygplatshotellet på Arlanda. I restaurang Sky Horizon serveras måltider mitt i händelsernas centrum, med storslagen utsikt över landningsbanan. Frukosten öppnar redan klockan 04.30 för tidiga resenärer. På hotellet finns 36 konferenslokaler varav den största rymmer 80 personer. Lokaler ligger på tre våningsplan med egen konferensreception för personlig service.

Hotellet erbjuder 260 ljudisolerade och bekväma rum, där vissa rumskategorier har utsikt över landningsbanan. Beläget på en central plats med Arlanda Centralstation mittemot hotellet och med gångavstånd till Arlanda Express, pendeltåg och flertal bussar tar du dig enkelt till och från Stockholm City.

Här är det smidigt att samla mötesdeltagare som reser från olika platser i Sverige eller hela världen till ett effektivt möte. Hotellets unika läge gör att gästerna slipper all logistik kring transporter till och från flygplatsen. När mötesdeltagarna har landat är de framme vilket sparar tid genom att slippa åka vidare från flygplatsen till konferensanläggningen.

Radisson Meetings

Det globala konceptet Radisson Meetings garanterar att du kan vara säker på att du får ett lyckat möte, från planering till utförande. Styrkan hos Radisson Blu Airport Terminal Hotel är vår långa erfarenhet av att arrangera möten och events. Hotellets erfarna och lyhörda team hjälper till att skapa, planera och genomföra minnesvärda möten och events.

Upplev effektiva möten på Arlanda flygplats

Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport ligger smidigt beläget mellan terminalerna på flygplatsen och är perfekt för effektiva möten. Konferenslokalen ligger inom promenadavstånd från gaterna och är utrustad med inte mindre än 36 moderna mötesrum i en inspirerande miljö. Den största möteslokalen har plats för upp till 80 personer. De bekväma rummen är perfekta för att arrangera effektiva möten och events på Arlanda flygplats med gäster från hela världen. Våra flexibla mötesrum och många rum för styrelsesittningar innehåller all väsentlig audiovisuell utrustning och fritt wifi, vilket innebär att de passar perfekt för små möten, konferenser, utställningar och events. Låt vårt erfarna team sköta allt från inledande planering till catering och uppdateringar i sista minuten.


Dubbelrum: 230
Konferensrum: 36

Inspireras av Radisson Blu Airport Terminal Hotel


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Hotell, Restaurang

Läge

Centralt, Vid Flygplats

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Internet

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

À la carte, Bar
Radisson Blu Airport Terminal Hotel
Pelargången 1
190 45 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.