Quality Hotel Arlanda XPO - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Quality Hotel Arlanda XPO


Uppland
Konferensplatser: 550  Bäddar: 1016 

Mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter, finner ni  Arlandas ledande affärshotell. Här har vi ett helt nyrenoverat hotell och en anläggning som inkluderar 421 nya hotellrum, 1016 bäddar, 2202 kvadratmeter mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer.

Quality Hotel™ Arlanda XPO – konferenshotellet med fokus på effektiva möten endast 10 minuter från Arlanda flygplats. Konferensavdelningen passar perfekt för mässor, event, konferenser, möten och är omsorgsfullt planerad för både besökare, utställare och arrangörer.

I hotellets Q-Zone kan du utmana dina kollegor i en omgång Shuffleboard eller Fussball. Och som en liten bonus serveras alltid mjukglass och popcorn till konferens- och mötesdeltagare. En garanterad succè!

Mat & dryck är något som har störst påverkan på människor och på miljön. Quality Hotel™ Arlanda XPO brinner för närproducerade och ekologiska råvaror och tycker det är viktigt med gröna, fräscha och inte minst goda rätter som tar hänsyn till både miljön och matsvinn.

KONFERENS
Vår sprillans nya konferensavdelning kan ta emot alla typer av arrangemang, från intervjuer till konferens med 550 gäster. Du får en egen expert från vårt team som ser till att du får all teknisk utrustning du behöver och att mötet blir en succé.

Vår största lokal tar upp till 550 personer och ligger på ett avskilt våningsplan med en rymlig tillhörande eventyta. Med modern teknik och dagsljus från stora fönster är lokalen perfekt för stora events, mässor och bankettmiddagar.

Med vårt läge är vi lätta att nå oavsett om du kommer med flyg, tåg, bil eller kollektivtrafik, vilket möjliggör effektiva mötesmöjligheter! Perfekt för större event, konferenser, mässor, banketter och mindre möten. Alla möten är lika viktiga för oss! Till lunch och middag serveras vällagade rätter med fokus på lokala råvaror och säsongens grönsaker. Däremellan dukas vår uppskattade Quality Break-buffé upp med både söta och salta läckerheter. Dessutom, till allas glädje, finns det popcorn och mjukglass under hela konferensen! I vår rymliga, härliga lobby med högt i tak och generöst ljusinsläpp finns alla möjligheter att umgås och ha roligt i en avslappnad atmosfär. Här finns en bar, shuffleboard, fotbollsspel och sköna loungemöbler – ett perfekt ställe att avsluta dagen på.

UTBUD
Effektiv och minnesvärd konferens
Vi har 17 ljusa, moderna och flexibla lokaler som passar alla typer av möten, events och konferenser. Här hittar du allt från mindre möteslokaler till riktigt stora konferenslokaler där upp till 550 personer ryms. Med den senaste tekniken finns också det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Sist men inte minst, vår professionella, kreativa och kunniga personal har som mål att göra allt för att överträffa era förväntningar.

Mer än 10.000 kvm
Vi befinner oss mitt i hjärtat av Skandinaviens nya mässcenter, vilket gör att våra gäster inte ens behöver gå ut för att komma till de gemensamma evenemangsytorna. De tre stora mässhallarna i Scandinavian XPO har totalt en möteskapacitet på över 8500 personer.

LOGI
421 nyrenoverade  moderna hotellrum med 1016 bäddar som alla är stilfullt inredda med naturliga material och nordiska färger.

FEST
Ta en paus i konferenscentrets café medan du mumsar på popcorn, glass eller frukt och smuttar på te eller kaffe. Börja dagen med en frukostbuffé och njut av en skräddarsydd konferensmeny med hälsosamma, ekologiska rätter till lunch och middag.

KOMMUNIKATION
Avstånd Arlanda flygplats: 4 km - ca 10 minuter med bil
Avstånd Stockholms centralstation: 40 km - ca 30 minuter med bil

Kostandsfri shuttlebuss
Avgår var 30:e minut från 02:55 - 01:10 nästa dygn.
Terminal 4 - hållplats 13.
Terminal 5 - ingen avstängning för närvarande.
Restid 6 - 8 minuter.

Avstånd lokaltrafik
Pendeltåg
Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL pendeltåg till SkyCity och Arlanda Airport. Resan från Stockholm C till flygplatsen tar 38 minuter.

Busshållplats 25 m. från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Parkering
För övernattande gäster och konferensgäster finns möjlighet att parkera i vårt garage mot en avgift på 145 SEK per dygn eller 595 SEK för en hel vecka. Garageinfarten hittar du framför hotellets entré och du kan ta hissen upp till receptionen.


Restaurangplatser: 580
Dubbelrum: 421
Konferensrum: 17
Grupprum: 6


Karaktär

Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Restaurang, Dagkonferensanläggning

Läge

Vid Flygplats, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Hybridmöte, Storbildsskärm, Internet, Utställningsyta >200 kvm, Konferenskapacitet >500, Videokonferens, Livestream, Digitala events och produktioner, Webinar, Ljus-och ljudanläggning, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö (14001), Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Yoga och mindfulness, Gym

Mat & Dryck

À la carte, Bar, Julbord

Sport & Fritid

Motionsspår, Pingis, Boule, Shuffleboard, Cykling, Teambuilding, Elljusspår, Golf
Quality Hotel Arlanda XPO
Cederströmsslinga 11
19561 ARLANDASTAD

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.