Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda


Arlanda (flygplats)
Konferensplatser: 56  Bäddar: 186 

Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från Stockholm City, ligger familjeägda och helt nyrenoverade Best Western Plus Park Airport Hotel - ett Svanen certifierat och modernt hotell med konferensmöjligheter nära Arlanda flygplats. Gratis transfer med egna miljöbussar till & från Arlanda gör det smidigt och prisvärt att konferera här. Kör ni bil parkerar ni gratis under er vistelse och det erbjuds gratis ladd platser för elbilar så att de som önskar tryggt kan ta elbilen hit. Vid förbokning finns även möjlighet att hämta konferensdeltagare från Märsta.

I de ljusa & toppmoderna konferenslokalerna kan upp till 56 personer konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WIFI. Det ingår alltid färskt vatten, frukt & godis, block & pennor, projektor/OH-utrustning.

På Park Airport hotel lägger vi stor vikt vid gruppens måltider som planeras speciellt av hotellets köksmästare. Under kaffepauserna dukas en mängd olika förfriskningar upp för att gruppen ska få maximal energi. Kaffe & bananer är alltid ekologiskt och vi arbetar aktivt för att utesluta palmolja i den mat som serveras. Den dignande frukostbuffén, som erbjuder alltifrån dagsfärskt hembakat bröd, nytta juicer och smoothies, till klassiker som bacon och ägg, dukas upp redan klockan 04.00.

Våra 124 hotellrum är personliga och välkomnande, här får du njuta av ombonade sovrum med sköna sängar från Anders Hilding, nya fräscha badrum och det där lilla extra som gör din vistelse till mycket mer än bara en vanlig hotellövernattning. Alla rum är utrustade med safetybox, hårfön & vattenkokare för kaffe/te. På Business rummen finns även bekvämligheter som espressomaskin & strykjärn. På hotellet finns ett välutrustat gym samt en en närliggande golfbana. På kvällen är aktiviteter som Chokladprovning med RC Choklad och/eller musikquiz väldigt uppskattat bland våra konferensdeltagarna. Det finns även ett samarbete med Puls.nu & Sigtuna Yoga Center.

Ett besök hos oss på Park Airport hotel innebär alltid god tillgänglighet och tillmötesgående service med fokus på gästernas specifika önskemål och behov. Här bor ni lika bra oavsett om ni är på väg eller har varit ute och rest, om ni vill ha några avkopplande dagar eller vill hålla konferens med företaget.

Som ett led i vårt arbete med att minska vårt avtryck på planeten, har Park Airport hotel, tillsammans med Destination Sigtuna, som mål att byta ut samtliga plastartiklar mot mer miljövänliga alternativ. Miljöbussarna som kör gästerna till- och från Arlanda, uppfyller högsta kraven för Euro 6 och har därför ett lågt utsläppsvärde.

Best Western Plus Park Airport hotel är ett smidigt alternativ för inflygande konferensdeltagare eller i allmänhet där kollegorna kommer från olika håll. 30 minuter från Stockholm, 5 minuter från Arlanda och med goda kommunikationer till båda två.

Varmt Välkomna!


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 62
Dubbelrum: 62
Konferensrum: 4
Grupprum: 3


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Kursgårdar, Restaurang

Läge

Centralt, Vid Flygplats, Landet, Vid Golfbana, Avskilt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergivänligt

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Ljus-och ljudanläggning, Fiberteknik, Fritt trådlöst Internet, Internet

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Klimatpositivt, Medlem i Visita, Safehotels Certificate Level

Hälsa & Skönhet

Yoga o mindfulness, Gruppträning, Gym, Massage

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Karaoke

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Bar

Sport & Fritid

Ridning, Teambuilding, Cykling, Äventyr o vildmark, Elljusspår, Isskulptering, Motionsspår

Hotellklassificering enligt Visita

****
Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda
Box 55
195 60 Arlanda-Arlandastad

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.