Fagerudd Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Fagerudd Konferens


Stockholm norra
Konferensplatser: 250  Bäddar: 140 

Vi tror att bra möten gör världen bättre. Därför vill vi skapa förutsättningar för bättre möten. Vi kallar det omtänkande möten: möten som leder till konkreta resultat genom välmående och engagerade mötesdeltagare.

Fagerudd har höga hållbarhetsambitioner och 2023 nominerades vi till Svenska Mötespriset samt vann IACC Europe Innovations Award för vårt hållbarhetsarbete.

KONFERENS
Våra omtänkande mötesrum är skräddarsydda för att göra möten bättre.

Våra lokaler är ljusa och rymliga för att du ska kunna fokusera på att vara närvarande, de har sjöutsikt för att du ska kunna drömma dig bort när du behöver komma på andra tankar och de är självklart utrustade med moderna presentationshjälpmedel för att du ska kunna dela med dig av dina funderingar och de har gott om yta för anteckningar, blädderblock och post-it’s för att ni ska kunna samarbeta och bygga vidare på era gemensamma idéer.

I anslutning till alla våra större möteslokaler finns mängder av grupprum med flexibel möblering och samarbetsytor. Vi erbjuder även tematiserade mötesrum som främjar kreativitet och nytänkande och vi kan stötta med rådgivning och planering inför mötet liksom mötesfacilitering och projektledning under själva mötet.

UTBUD
På Fagerudd finns gott om utrymme och rum för er att skapa meningsfulla möten, tid för eftertanke och fokus på uppgiften, men också för lek och rörelse såväl utomhus som inomhus i vår fullstora sporthall där vi erbjuder flera färdiga aktivitetslösningar.

Vi hjälper gärna till och stöttar med idéer och uppslag, både på energigivande aktiviteter och inspirerande mötesverktyg och övningar som stimulerar kropp och själ till nytänkande för att ni ska få bästa möjliga utbyte av er konferens. Vi erbjuder flera unika aktiviteter (som Roller Derby, Filosofiska ölprovningar och Discospökbollsturnering) och där vi själva inte räcker till har vi samarbeten med utvalda partners för att kunna möta alla behov.

LOGI
På Fagerudd sover du skönt i något av våra nyrenoverade hotellrum inredda i nordisk stil med bekväma lokalproducerade sängar från KungSängen. Vi har totalt 60 hotellrum och drygt 100 bäddar (39 dubbelrum och 21 enkelrum där 10 av dubbelrummen även går att använda som flerbäddsrum för upp till 6 personer).

FEST
På Fagerudd sätter kreativiteten gränserna för vad dom går att göra i festväg. Och om du inte kommer på något hjälper vi mer än gärna till för att skapa ett unikt och personligt ögonblick för ditt bröllop eller jubileum (eller, ja vilken anledning som helst som du kan komma på för att ha en fest)! Det viktigaste är att det blir ett minne för livet. För alla deltagare.

KOMMUNIKATIONER
Det är lätt att ta sig till Fagerudd. Vi ligger 7 km från järnvägsstation i Sveriges närmaste stad Enköping. Vi har egen busshållplats för UL och hjälper gärna till att arrangera grupptransport.

Med bil följer du bara E18 till Enköping och sedan skyltar mot Fagerudd.

Sveriges närmaste stad: Västerås 38 km, Uppsala 50 km, Arlanda 62 km, Eskilstuna 70 km, Stockholm C 80 km.

ÖVRIGT
Fagerudd ingår i Lyckornagruppen som ägs av en allmännyttig stiftelse vars syfte är att främja vetenskaplig forskning och utveckling bland annat inom hållbar energi.


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 21
Dubbelrum: 39
Konferensrum: 9
Grupprum: 18


Karaktär

Kursgårdar, Hotell, Mäss-/Utställningshall, Spa, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning

Läge

Sjö/Vattendrag, Avskilt

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym, Gruppträning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bubbelpool, Relaxavdelning, Utomhuspool, Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr o vildmark
Logotyp för Fagerudd Konferens
Fagerudd Konferens
749 48 ENKÖPING

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.