Fagerudd Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Fagerudd Konferens


Stockholm norra
Konferensplatser: 250  Bäddar: 140 

Äkta mötesglädje med strålande sjöutsikt! Tänka om. Tänka nytt. Tänka stort. Tänka konferens. Andas in den friska morgonluften. Inspireras av den grönskande naturen. Hämta kraft från en glittrande sjö. Och hör fågelsången utanför ditt fönster. Den som säger att miljön inte har betydelse har aldrig sett solen gå upp över Mälarens stilla vatten. Stora möten. Små möten. Viktiga möten. En konferens som kräver avskildhet. Eller en kick off som syftar till att komma lite närmre. Olika möten kräver olika slags miljöer. Detta har vi tagit fasta på här på Fagerudd och kan erbjuda dig många sköna mötesmiljöer att välja på när du bokar din konferens hos oss.

Äkta skönhetssömn till vågornas brus! På Fagerudd sover du skönt i något av våra fina hotellrum. Samtliga hotellrum har en skandinavisk inredning i milda färger. På Fagerudd Konferens finns totalt 60 hotellrum och 100 bäddar; 39 dubbelrum och 21 enkelrum. Några dubbelrum går även att utrusta med extrasäng vid behov. Samtliga hotellrum har kaklade badrum,platt-tv, hårtork, telefon och fritt trådlöst internet. De flesta hotellrummen bjuder på en strålande sjöutsikt över ett glittrande Mälaren.

Äkta matglädje med strålande sjöutsikt! Maten och upplevelsen i restaurangen är naturligtvis en viktig del av konferensen, likväl som på bröllop och fest. På Fagerudd vill vi överraska. Helheten står i fokus och såväl passande drycker, omtänkande service som vacker miljö ska harmonisera med den matlagningskonsten som våra passionerade kockar står för. Det ska vara vackert för ögat. Smaklökarna ska kittlas. Stämningen ska vara skön. Äkta matglädje helt enkelt!

Frukost, lunch och middag serveras i Stora matsalen. I direkt anslutning finner du den stora verandan som ligger endast ett långbord från strandkanten. Här kan du njuta bedårande solnedgångar och se hela horisonten stå i brand.

Äkta leklust med djupare mening! Miljön på Fagerudd är som gjord för att uppleva och genomföra inspirerande företagsaktiviteter tillsammans med kollegorna. Naturen, den rofyllda atmosfären och den uppfriskande grönskan bjuder tillsammans in till lust. Leklust. Lust att bygga team. Lust att tävla. Lust att andas in. Och lust att bara njuta. Precis det som krävs efter en hård mötesdag i konferenslokalen.

På Fagerudd finns alla möjligheter. Inspirerande Näcken Mötes-Spa med relax och stor bastu. Utanför finns 7 st varma spa-bad och dopp i mälaren. Stor sporthall för tuffare spel. Äventyr i skog och mark. Eller kanske en tur på sjön. Tillsammans med noga utvalda samarbetspartners är det få aktiviteter som inte går att genomföra under din konferens hos oss.

Välkommen att uppleva äkta mötesglädje på Fagerudd Konferens!


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 21
Dubbelrum: 39
Konferensrum: 9
Grupprum: 18


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Kursgårdar, Hotell, Mäss-/Utställningshall, Spa/Hälsoanläggning

Läge

Kust/Hav, Sjö/Vattendrag, Avskilt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bubbelpool, Bastu, Relaxavdelning, Utomhuspool

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr o vildmark
Logotyp för Fagerudd Konferens
Fagerudd Konferens
749 48 ENKÖPING

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.