Salt & Sill - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Salt & Sill


Västkusten
Konferensplatser: 175  Bäddar: 46 

Destination Salt & Sill är ett hotell med restaurang belägen på Klädesholmen, med det bästa läget på Västkusten och bara 45 minuters bilresa från Göteborg. Här får du och ditt sällskap möjligheten att verkligen njuta av den bohuslänska kusten när ni bor på Salt & Sills unika flytande hotell med en utsikt över horisonten.

Precis intill hotellet hittar du den omtyckta restaurangen Salt & Sill, där traditionella bohuslänska rätter serveras med sillen och havet som självklara huvudingredienser. Här kan du avnjuta smakerna från Bohuslän samtidigt som du befinner dig i denna charmiga miljö. Den härliga bryggserveringen med havsutsikt ger dig en nästan overklig närhet till havet - oavsett om vattnet är stilla, blåser eller är täckt av is, är det en syn som är värd ett besök.

På Salt & Sill erbjuder vi en oöverträffad kustupplevelse där du kan koppla av, smaka på den lokala maten och njuta av den omgivande havsmiljön. Det är en destination som kommer att förtrolla dig och ge dig minnen för livet. Oavsett årstid får ni en unik upplevelse med olika aktiviteter för ert sällskap. Våra aktiviteter varierar från dryckesprovningar, matlagningskurser till snabba ribbåtsturer. Under hösten har ni möjlighet att följa med ut på hummerfiske i skärgården och tillsammans lär ni er att laga hummern med en av våra kockar.

KONFERENS

Salt & Sill erbjuder konferenser vid havet för sällskap från 2 till 100 personer, endast 45 minuters bilfärd från Göteborg, på vackra västkusten. Konferenslokalerna bjuder in till inspirerande möten för såväl flerdagars-konferenser till företagskvällar och kundmöten. Konferenslokaler, mötesrum, hotellrum och restaurang ligger alla i direkt närhet till havet och västkustens skärgård. Här umgås och utvecklas ni i en lugn och rogivande miljö som tillsammans med god mat och ett stort utbud av aktiviteter gör er vistelse till mer än bara ett möte.

Salt & Sill erbjuder sju konferensrum i varierande storlek. Fem rum ligger ovanpå restaurangen, dessa konferensrum är flexibla och kan öppnas upp till större rum.

I direkt anslutning till huvudbyggnaden finns Salt & Sills stora sjöbod. Här finns två konferensrum på övre planet och en trappa ner hittar ni Sjöboden – det mest kreativa konferensrummet – med möjlighet till matlagningsaktiviteter och dryckesprovningar.

UTBUD

Destination Salt & Sill erbjuder två olika restauranger för olika tillfällen, ni bor på ett flytande hotell med utsikt över havet och kan om dagarna ta promenader, bada bastu och njuta av den goda maten.

På Salt & Sill kan du upptäcka både fartfyllda och lugna aktiviteter alldeles i närheten av havet. Vandra runt på Klädesholmen, testa på viner, bubbel och mat för finsmakaren eller ta dig ut på en fartfylld ribbåtstur runt om ön. Möjligheterna är oändliga och vi ser alltid till att ni får den bästa vistelsen utifrån era preferenser.

LOGI

Hotellet erbjuder 22 dubbelrum rum och en svit, sammanlagt har vi 46 bäddar. Alla våra rum är moderna, ljusa och präglas av stilren skandinavisk design. Badrummen är helkaklade och har granitgolv. Självklart är samtliga våra rum utrustade med TV och trådlöst nätverk, ni kan dessutom beställa roomservice. Vissa av våra rum på nedre plan har badstege direkt utanför rummet, så glöm inte badkläderna.

FEST

På Salt & Sill strävar vi efter att göra din fest eller bröllop på västkusten så magiskt och minnesvärt som möjligt. Med vårt fantastiska team av kockar, erfarna servispersonal och unika miljö erbjuder vi de perfekta förutsättningarna för en lyckad tillställning.

Salt & Sills vackra havsmiljö i Bohuslän är en upplevelse i sig och kommer definitivt sätta en extra touch på din vigsel och bröllopsfest. Vi arbetar tillsammans med dig för att planera varje detalj och ögonblick i festen för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Vi erbjuder stor flexibilitet och variation, med möjlighet att arrangera fester för upp till 100 gäster i vår största festlokal. Oavsett storlek på festen eller bröllopet, strävar vi efter att göra varje ögonblick till något alldeles extra.

KOMMUNIKATION

Salt & Sill ligger på Klädesholmen längst ut på Tjörn, cirka 45 minuters bilfärd från Göteborg. Hit kan ni enkelt ta er med buss eller bil.

Buss
Från Göteborg, hållplats: Nils Ericsson terminalen vid Göteborgs central.

Buss: SNU mot Stenungsund hållplats: Stenungsunds Station.

Byte till TEXP mot Klädeshomen hållplats: Klädesholmen Östra, därifrån 1 minuts promenad till Salt & Sill. För avgångstider: www.vasttrafik.se

Bil
Från Göteborg, E6:an mot Oslo, tag av mot Tjörn/Orust, kör rakt ca. 2 km fram över Tjörnbron, tag vänster vid rödljusen, följ denna väg ca.20 km fram till Bleket på Tjörn. Kör igenom samhället och tag av höger mot Klädesholmen. Direkt efter bron tag av höger igen. Salt & Sill ligger sedan på högersidan, ute på piren på ön Danmark (slå in Rytterholmen 1 på GPS:en).

Från Uddevalla, E6:an mot Göteborg, tag av mot Tjörn/Orust och följ skyltarna mot Tjörn. Efter Tjörnbron tag vänster vid rödljusen, följ denna väg ca. 20 km fram till Bleket på Tjörn. Kör igenom samhället och tag av höger mot Klädesholmen och Salt & Sill. Direkt efter bron tag av höger igen. Salt & Sill ligger sedan på högersidan, ute på piren på ön Danmark (slå in Rytterholmen 1 på GPS:en).

Från Orust – följ väg 160 rakt fram över Orust tills ni kommer till en korsväg med rödljus, sväng höger. Fortsätt på väg 169, följ denna väg ca. 20 km fram till Bleket på Tjörn. Kör igenom samhället och tag av höger mot Klädesholmen och Salt & Sill. Direkt efter bron tag av höger igen. Salt & Sill ligger sedan på högersidan, ute på piren på ön Danmark (slå in Rytterholmen 1 på GPS:en).


Restaurangplatser: 175
Dubbelrum: 23
Stugor: 2
Konferensrum: 7
Grupprum: 1


Karaktär

Restaurang, Spa/Hälsoanläggning, Båtkonferens, Dagkonferensanläggning, Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Avskilt, Landet

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Internet, Projektor, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat kvalitet (9001), Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Massage, Yoga o mindfulness

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning, À la carte, Bar, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Kräftfiske, Vandringsleder, Aktiviteter på hav/sjö, Cykling, Jakt & fiske, Kajak/kanot
Salt & Sill
Klädesholmen
471 51 TJÖRN

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.