Vildmarkshotellet i Kolmården - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Vildmarkshotellet i Kolmården

Östergötland
Konferensplatser: 400  Bäddar: 422 

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och snårig ljung.

Hotellet har precis genomgått en omfattande renovering för att möta morgondagens allt mer medvetna gäster. Vi bjuder in naturen och äventyret i hotellet, vilket kommer sätta sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Restaurangen och lobbyn är hjärtat i hotellet. Vi skapar flera välkomnande ytor för våra gäster att umgås på och hoppas att flera väljer att mötas, bo och äta gott på vårt nyrenoverade och tematiserade Vildmarkshotell.

Specialitet: Aktiviteter och upplevelser producerade med inriktning på Kick Off, teambuilding och inspirerande möten. Kolmårdens Delfinarium har plats för1600 personer.

Unik konferensupplevelse: Wildfire som är rankad som Europas ”häftigaste” bergochdalbana.

Konferensupplevelser
Kom riktigt nära lejonen, ta en tur i världens häftigaste berg- och dalbana i trä och avsluta dagen med en utsökt trerättersmiddag! En komplett konferens bjuder på mer än bara möten och vi vågar lova att er upplevelse på Vildmarkshotellet blir både spännande och unik. Vi gör era idéer till verklighet och skräddarsyr dagarna hos oss precis som ni vill ha dem.

Aktiviteter
Utmana dig själv och dina kollegor med fantastiska äventyr som för er närmare vildmarken och varandra. Kolmårdens härliga natur erbjuder gott om aktiviteter, som vi skräddarsyr för att passa era önskemål.

Välkommen till bords!
Vi presenterar två helt nya bar och- restaurangkoncept och gör plats för ännu fler gäster. Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt på vår nyrenoverade terrass! Maten som serveras hos oss är i största möjliga mån miljövänlig och tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

Grön mat
Att värna om djur och natur är Vildmarkshotellets och Kolmårdens hjärtefråga. Därför är det helt naturligt för oss att erbjuda mat med stor kvalitet, men med liten miljöpåverkan. En del i det arbetet är att kontinuerligt utöka utbudet av närproducerade och ekologiska varor, där vi har utvecklat ett samarbete med närliggande gårdar. Det gör att vi kan servera lokala råvaror så som fisk, kött, grönsaker och mjöl. Vid val av kött väljer vi främst leverantörer som kan garantera bra kvalitet och god djurhållning från svenska gårdar. Vildmarkshotellets frukost är KRAV-märkt (=minst 25 % av råvarorna är KRAV-märkta).

Konferenslokaler
Konferera i samma rum som nyfikna delfiner? Ja, på Vildmarkshotellet är det faktiskt möjligt! Här finns nyrenoverade konferenslokaler med modern teknik som passar alla sällskap, från 6 till 400 personer. Dessutom finns vårt magiska Delfinarium, med plats för hela 1800 personer.
Oavsett lokal så skapar den storslagna utsikten med vildmarken och havet runt knuten kreativitet, inspiration och en alldeles speciell upplevelse att minnas.

Hotellrum
Vila ut med havet som granne. Här kan ni återhämta er efter konferensen i rum med avslappnande nordisk inredning. Hotellet ligger med ena sidan mot svensk urskog och den andra med fantastiskt utsikt över Bråviken.

Hitta hit:
Det är lätt att ta sig till Vildmarkshotellet med bil, tåg och flyg oavsett om man kommer norr- eller söderifrån. Parken ligger nära Skavsta flygplats, ungefär 10 km från E4:an och är skyltad till från avfarterna. Varmt välkommen!


Restaurangplatser: 300
Dubbelrum: 211
Konferensrum: 19
Grupprum: 6

Inspireras av Vildmarkshotellet i Kolmården


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Spa/Hälsoanläggning

Läge

Kust/Hav, Avskilt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Konferenskapacitet >500, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Internet

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key, KRAV-märkt, Medlem i Visita (fd SHR), Safehotel, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Spabehandlingar, Massage

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Matlagning, Julbord

Pool & Relax

Relaxavdelning, Utomhuspool, Bastu, Bubbelpool, Inomhuspool

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • Vildmarkshotellet i Kolmården
    Vildmarkshotellet
    618 93 KOLMÅRDEN
  • Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.