Marholmen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Marholmen

Stockholm norra
Konferensplatser: 180   

En konferens på Marholmen är som ingen annan. Här har ni tillgång till ett eget örike där bara en lag gäller: att ha det alldeles underbart och samtidigt få massor av nyttigt och viktigt uträttat. Vår ambition är att du ska bli berikad med ny kunskap, nya idéer och ny energi. Den tanken är samma som då vi började arrangera möten och utbildningar för över åttio år sedan. Genom de åren har vi lärt oss en hel del, och kanske är det därför våra gäster kommer tillbaka igen och igen. Du får helt enkelt precis det du vill ha, plus det du inte förväntade dig.

Marholmen kan erbjuda Er ett tjugotal mötesrum i varierande storlek och utformning som passar just Ert sällskap. Vi har lokaler anpassade allt från den lilla gruppen om tio personer, upp till 180 deltagare. Det finns plats för 380 övernattande gäster.

AKTIVITETER FÖR EN LYCKAD KONFERENS PÅ MARHOLMEN
Strömsholmens 5 eller 10-kamp
Fem- och tiokamp är en aktivitet som är skapad för att svetsa samman kompisgäng och grupper på företagskonferenser eller kick-offs med skola och jobb. Marholmen har dessutom en lång tradition av tiokamp. Här är naturen tillgänglig, därför har vi anpassat vår tiokamp till tema “vildmark” och har varvat våra aktiviteter för både hjärna och kropp.

Aktivitetskällaren
Välj mellan att utmana vänner, familj eller kollegor på någon eller alla de aktiviteter nere i källaren. Passande aktiviteter för större grupper är 10-kamp - Vår spännande tiokampsbana är placerad i huvudbyggnaden. Nere i källaren kan ni bland annat köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, dart och minigolf.

Båtuthyrning och båtorientering
Ro, paddla eller åk motorbåt. Hos oss väljer du själv hur du vill ta dig fram bland skärgårdens kobbar och skär. Ett tips är att utmana upplevelsen och prova vår båtorientering tillsammans med dina vänner. Uppdelade i lag från varsin båt söker ni efter utsatta bojar via ett sjökort.

Spa Mareld
Din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen.


Paintball
Parera för träd, ducka för skott och spring för livet. Är du en lagspelare? Paintball går ut på att deltagarna, uppdelade i lag, eliminerar motståndarna genom att träffa dem med paintballkulor fyllda av färg.

Badholmen
Utnyttja läget på Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och en stor vedeldad badtunna.


Enkelrum: 180
Dubbelrum: 130
Stugor: 47
Konferensrum: 9
Grupprum: 6Karaktär

Kursgård, Dagkonferensanläggning, Stugby/Lägergård, Hotell, Konferensanläggning, Spa/Hälsoanläggning

Läge

Kust/Hav, Avskilt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Projektor, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym, Spabehandlingar, Massage

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Teambuilding, Biljard
  • Marholmen
    Marholmen 1
    761 92 NORRTÄLJE
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.