Hällsnäs Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hällsnäs Konferens

Västergötland
Konferensplatser: 60  Bäddar: 64 

Längst ut på ett näs, mitt ute i Landvettersjönsjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tallskogen upp sig. Vi ligger trots de avskilda omgivningarna bara femton minuter från både Göteborg och Landvetter flygplats.

Den klassiska herrgårdsbyggnaden som uppfördes 1906, det ambitiösa köket, de många möjligheterna till naturnära aktiviteter och de romantiska bröllopen som tar plats här är vida omtalade. Välkommen att besöka oss!

RESTAURANG
Att äta hos oss är en upplevelse för alla sinnen. Utsikten över sjön är smått magisk, och maten är på alla sätt förstklassig. Här finns allt från vällagat nytänkande till traditionell husmanskost. Vår köksmästare väljer råvaror nogsamt och efter säsong, ofta med lokal förankring. Den ständiga ambitionen är att ge dig en överraskande och välsmakande matupplevelse. Omdömena från våra gäster säger att vi lyckas väl med den ambitionen.

KONFERENS
Hos oss finns mötesrum som passar allt från den lilla gruppen till sällskap med ett femtiotal deltagare. De allra bästa mötena är ofta de som puffar oss en bit utanför våra komfortzoner. På Hällsnäs har vi av den anledningen samlat ihop mängder av aktiviteter som hjälper till att höja konferensen ett snäpp. Vi har en mängd spännande konferenspaket som erbjuds. I vårt Sports Club-koncept kan vi utmana gruppen med såväl tennis, paddle och golf som yoga och funktionell träning med PT.

BRÖLLOP
När du väljer att ha ditt bröllop på Hällsnäs väljer du en rad saker. En unik herrgårdsmiljö med romantiska förtecken är kanske det viktigaste. Men ganska snart därefter kommer förmodligen professionellt bröllopsteam och stor erfarenhet. Hos oss kan ni lugnt lägga bort tankar på detaljerat körschema, dukning, meny med passande viner, blommor, transporter, tårta, liveband eller DJ. Självklart finns det möjlighet att lägga till vickning, brunch dagen efter eller andra önskemål. Hos oss är ni i trygga händer.
Vi har ett enda mål med att arrangera bröllop – att det ska bli exakt den upplevelse som ni drömmer om. För att ni ska få ett intryck av hur det kan vara att gifta sig och ha sin bröllopsfest på Hällsnäs ser vi gärna att ni besöker oss. Ring eller mejla oss så bokar vi in ett första möte.

SPORTS CLUB
Att kroppen är gjord för att röra på sig mer än att sitta vet nog de flesta. När vi jobbar, har möten och konferenser har vi en tendens att bli betydligt mer stillasittande än vi borde. Det är en av anledningarna till varför vi på Hällsnäs har ett Sports Club-koncept under ständig utveckling. Vi har flera pulshöjande och energiboostande aktiviteter att ta del av under era möten. Man blir ju så mycket piggare när man rört på sig en smula också!

HÄLLSNÄS UTVECKLAS
Sedan en tid tillbaka pågår en febril aktivitet i parken på Hällsnäs. Förutom att hela parkområdet rustats upp bygger vi också en ny huskropp bredvid herrgårdsbyggnaden som kommer att stå klar i mitten av oktober 2016. Den nya byggnaden är 1000 kvm stor och har en generös och luftig lounge med en matsal som kan ta emot 220 sittande matgäster. I samma huskropp finns det även ett nytt restaurangkök, en ny matateljé för upp till 50 personer samt en inbjudande vinkällare. På utsidan finns det inbjudande terrasser i alla väderstreck.

Alla våra logirum kommer att renoveras med början under hösten 2016 och huvudbyggnaden från 1906 kommer att få ett nytt utseende invändigt.


Restaurangplatser: 220
Enkelrum: 12
Dubbelrum: 22
Konferensrum: 10
Grupprum: 3

Inspireras av Hällsnäs Konferens


Karaktär

Konferensanläggning

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt
  • Hällsnäs Konferens
    Långenäs
    435 35 MÖLNLYCKE
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.