Schenströmska Herrgården - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Schenströmska Herrgården


Västmanland
Konferensplatser: 450  Bäddar: 70 

Schenströmska Herrgården ligger knappa 30 minuter nordväst om Västerås och erbjuder en konferens i lugn och harmonisk miljö med anor från 1700-talet. Maten lagas omsorgsfullt med både miljö och närproducerade råvaror i åtanke. De recenseras ofta för sin goda mat och den familjära varma stämning som personalen utstråla.

Mötesrum Anläggningen har fyra stycken konferenssalar där den största tar upp till 450 personer. I herrgårdsbyggnaden återfinns vackra salar med stuckatur, högt i tak och härligt ljusinsläpp.

De har även tre stycken grupprum att tillgå samt flera mysiga sällskapsutrymmen som verkligen bjuder in till kreativa diskussioner och beslut. Varför inte klubba igenom strategin framför brasan?

Stallet – Kapacitet: 450 sittande gäster Den största lokalen Stallet, det senaste tillskottet, erbjuder en rustikare karaktär med väggar där teglet tittar fram och gjutjärnsdetaljer som påminner om den bruksort man befinner sig i. Naturligtvis har lokalen alla moderniteter med ljud- och ljus, projektor & duk, WC, restaurangkök och en tilltagen scen. Unikt för lokalen är de n 2x3 meter murade grillen, en Glaze Pit, som kan användas som en mysigt inslag under ett mingel eller varför inte för att glazea av en köttbit som har rökt i den jättelika smokern i 10-15 timmar? En lokal med många möjligheter!

Boende Anläggningen har 70 ordinarie bäddar fördelat på 36 gästrum, med möjlighet till fler på närliggande anläggning om så önskas. Varje rum har sin unika charm; en del med bubbelbadkar, någon med öppen spis och en annan med en vacker himmelsäng.

Måltider Maten som serveras på Schenströmska är både klassisk och av mer modern karaktär. Kockarna Anders och Andreas lägger stor omsorg på herrgårdens måltider. Maten lagas från grunden så långt det går och ambitionen att minska matslöseri finns hela tiden med i planeringen.

Middag, lunch och fika kan intas i den ståtliga salongen eller varför inte nere i det rustika valvet?

Aktiviteter Anläggningen erbjuder ett stort urval av olika aktiviteter som passar stora som små grupper likväl som den aktiva eller lugna aktiviteten. Lerduveskytte, smakpromenad, historievandring, dryckesprovning, vedeldad badtunna och bastu är några exempel.

Miljö Schenströmska Herrgården är en Svanenmärkt anläggning. Det betyder att de klarat Svanens strikta krav och att de har ett genomgående miljötänk i alla verksamhetens delar.


Restaurangplatser: 450
Enkelrum: 6
Dubbelrum: 30
Konferensrum: 4
Grupprum: 3


Karaktär

Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Slott/Herrgård, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Hotell

Läge

Vid Golfbana, Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Videokonferens

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Teambuilding, Jakt & fiske
Schenströmska Herrgården
Schenströms väg 1
730 60 RAMNÄS

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.