Fjällkonferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se
Temakonferens > Fjällkonferens

Fjällkonferens

Med en meter snö utanför fönstret - efter en fantastisk skidåkning på längden och höjden - vid en varm brasa och med alla kollegor samlade, finns alla förutsättningar för en lyckad teambuilding eller konferens.

2 februari 2018, uppdaterad: 7 mars 2018

Alltfler företag och organisationer väljer att förlägga sina konferenser eller kick-offer i svenska fjällen och det är inte så konstigt. Med bra kommunikationer, prisvärda boenden och en mängd spännande aktiviteter är det naturligt att många vill byta storstadens brus mot en äkta fjällmiljö. Kombinationen av arbete och fysisk aktivering i frisk fjälluft skapar fina förutsättningar för en framgångsrik konferens.

Att det även finns en lång rad olika - mer eller mindre avancerade - aktiviteter som man som konferensgäst kan ta del av under sin vistelse i fjällmiljön, är naturligtvis också något som uppskattas av alla de grupper som väljer att förlägga sina arrangemang där.

Hundspann är en genuin fjällklassiker som passar alla grupper och att köra hundspann är faktiskt mer fartfyllt och spännande än vad många tror…! En annan aktivitet som börjar efterfrågas allt mer är toppturer, det vill säga att man går på skidor uppför ett fjäll med speciell skid- och lavinutrustning och sedan åker kanske bara ett – men ofta långt – åk utför innan man tar sig hem igen.

En skotertur på fjället är en upplevelse som passar de flesta. På skoter kan man uppleva fjället på ett fartfyllt och roligt sätt i varierad terräng och med fart och svårighetsgrad som kan anpassas helt efter gruppens nivå.

Att bo tillsammans och få frisk luft i backen ger mycket energi och inspiration. Skidåkning, upplevelser och klassisk fjällafterski ger minnen som piggar upp länge i vintermörkret. 

Behöver ni konferensrådgivning eller tips inför kommande fjällkonferens kontakta vår konferensbokning, vi hjälper er helt utan kostnad.


Fjällnära anläggning


Se alla inom temat här

Senaste i Temakonferens


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.