Villa Fridhem Hotell - Mat - Möten - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Villa Fridhem Hotell - Mat - Möten


Östergötland
Konferensplatser: 60  Bäddar: 154 

Villa Fridhem är en unik plats belägen strax utanför Norrköping med en kunglig historia från 1909. Det är en plats att längta till, en plats att trivas på och en plats att vilja återvända till.

Villa Fridhem har utvecklats under lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Hon ger liv åt många oförglömliga minnen och extraordinära upplevelser. En plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt.

KONFERENS
Välkommen till Villa Fridhem. Endast 15 minuter från Norrköping och 90 minuter från Stockholm, är vi en perfekt mötesplats för er konferens, utbildning eller kick off. Avskilt och med fantastisk utsikt över den stora parken och Bråviken, hittar ni en mötesplats som inger lugn och arbetsro. Här möts historisk atmosfär och modern mötesteknik. Underbara miljöer, annorlunda upplevelser, gastronomisk mat och värdskap i världsklass. Mötesrummen välkomnar grupper från två upp till 50 personer och självklart skräddarsyr vi mötet efter era behov. Vi välkomnar även större grupper som då fördelas i olika lokaler. Vi erbjuder 15 flexibla möteslokaler i tre olika byggnader. De flesta konferensrummen hittar du i huvudbyggnaden. Lokalerna erbjuder teknik för digitala möten, kuddhäng för informella sammanhang och magisk utsikt över Bråviken. Vill ni koppla upp er digitalt så fler av kollegorna kan vara med på mötet? Vi har nya specialinredda lokaler för digitala möten, hybridmöten och livestreamade sändningar.

UTBUD
I våra härliga omgivningar finns gott om aktiviteter att välja mellan. Vi erbjuder två utomhuspadelbanor, utegym och mountainbikes samt flera vandringsstråk i närheten. Två utsiktsplatser med slående utsikt över Bråviken finns även precis intill anläggningen. Vill du koppla av ett slag finns vår relaxavdelning till förfogande med tillhörande jacuzzibad och bastu.

I hjärtat av Villa Fridhem finner du vår restaurang Prins Carl som bjuder in till gastronomiska matupplevelser. Vårt kök har ett passionerat sätt att hantera råvaror och menyerna följer i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker med en strävan att utveckla nya och gamla smakkombinationer till kreativa och spännande menyer. Som komplement till maten ligger stort fokus på dryck och vi erbjuder en mycket välsorterad vinkällare med över 1000 viner från världens alla hörn. I vårt utbud finns något för alla. En trappa upp i huset hittar du Peacock Bar – en intim cocktailbar där du njuter av färgsprakande drinkar, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt.

LOGI
Vår anläggning har 54 rum – alla smakfullt inredda med alla tänkbara faciliteter. Alla rum är dubbelrum, 2 juniorsviter och en svit.

FEST
Villa Fridhem är en unik plats med en kunglig historia från 1909. Här skräddarsyr vi din fest, bröllop eller konferens efter era behov och möjlighet finns att boka hela anläggningen eller egen matsal för er middag el lunch.

KOMMUNIKATION
Villa Fridhem ligger 15 min från Norrköping och 90 min från Stockholm i nära anslutning till E4:an.

Bil: Från norr: Ta avfart 126 mot Getå och Kolmården. Sväng höger vid nästa korsning, mot Getå. Sväng höger vid vattnet och följ skylt upp till höger över järnvägsspåret. Från söder: Ta avfart 125 mot Getå. Kör ca 4 minuter längs med vattnet och följ skylt upp till vänster över järnvägsspåret.

Tåg: Norrköpings centralstation ligger 15 min från anläggningen. Vi kan hjälpa till med transport till och från centralstationen.

 


Restaurangplatser: 90
Dubbelrum: 54
Konferensrum: 8
Grupprum: 4

Inspireras av Villa Fridhem Hotell - Mat - Möten


Karaktär

Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Hotell, Slott/Herrgård

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Livestream, Internet, Storbildsskärm, Videokonferens, Hybridmöte, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gym, Utegym

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning, Bubbelpool

Sport & Fritid

Motionsspår, Padel, Biljard, Teambuilding, Cykling
Logotyp för Villa Fridhem Hotell - Mat - Möten
Villa Fridhem Hotell - Mat - Möten
Getå Villa Fridhem 1
616 90 ÅBY

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.