Vision Vindö - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Vision Vindö


Stockholms skärgård
Konferensplatser: 100  Bäddar: 41 

Vår vision var nog lite galen redan ifrån början. Så långt ut på Värmdö som man kan komma såg vi möjligheterna att skapa Stockholms coolaste plats för möten, event och fester.

Här kunde vi erbjuda de bästa utav två världar. Endast 45 minuter ifrån Stockholm City, men med stora ytor som möjliggör för både exklusivitet och aktivitet. Anläggningen är nämligen utrustad med fem avskilda designervillor samtidigt som det alltid finns något att göra.

Möteslokaler, spelhall, bilgalleri med över 70 bilar ifrån olika epoker, padelbanor, teamaktiviteter och prisbelönt glass ifrån Glassvillan - i vår lekfulla miljö sätter bara fantasin gränser på vad som är möjligt.

EN MÖTESDAG PÅ VISION VINDÖ
Börja dagen med en kopp Nespresso och en smörgås i en av våra designade villor och njut av tystnaden. Hos oss finns det inga störande ljud och ni slipper trängsel på frukostbuffén med andra konferensgrupper. Ni är helt själva och behöver bara ta hänsyn till varandra. Dra av det ”tråkiga” runt vardagsrumsbordet så att ni kan hålla eftermiddagen öppen för roligheter. Ni pausar när ni känner för det och då vi har fyllt kylen med förnödenheter efter era önskemål. Frukt eller godis, vatten eller bubbel. The sky is the limit. Den röda tråden hos oss är vårt motorintresse. Därför har vi självklart en motorinspirerad aktivitetsarena. Här får ni öva på precision, koncentration och fokus.När dagen lider mot sitt slut föreslår vi lite egentid och nöje i våra villor. Varför inte samla truppen i vår spelhall och spela några klassiska arkadspel med törstsläckande förfriskningar innan ni tar en guidad tur runt vår imponerande bilsamling på Vindö Bilgalleri? Middagen intar ni i Glassvillan framför en sprakande brasa. Alternativt fortsätter ni med samarbetsbyggandet och låter oss sätta ihop ett recept med färska råvaror och ni lagar er egen kvällsmat tillsammans. De exklusiva villorna ger upphov till eftersnack och ännu mer visionskapande. Ni sitter ensamma och behöver inte dela lobbyn eller baren med en massa andra hotellgäster.

KONFERENS
Vår största konferenslokal rymmer upp till 100 personer och är utrustad med:

  • Monterbar scen
  • Ljud och ljus
  • Projektor och bildskärm
  • Mikrofoner och myggor
  • Inbyggd bar och DJ-utrustning
  • Toaletter och garderob

I och med den omfattande grundinredningen kan lokalen smidigt användas till det mesta: som stor konferenslokal, mässhall vid produktuppställningar, eller festlokal – oavsett tid på dygnet! Bokar du denna konferenslokal får du också tillgång till bar, DJ-utrustning och mörkläggningsmöjligheter som kan förvandla den ljusa och fräscha lokalen till en rökfylld nattklubb eller konsertlokal på nolltid.

En hel villa som konferenslokal…

Är ni ett mindre sällskap eller behöver en mer intim möteslokal kan vi bygga upp med duk och projektor för konferenser i er privata villa. Där kan ni sitta avskilt och behöver enbart ta hänsyn till och fokusera på varandra. Oavsett önskemål skapar vi konferenslokalen där ni vill ha den med behovsanpassad teknik och anteckningsmaterial på plats.

… eller som grupprum, festvåning eller övernattningshus

Förutom som huvudsaklig konferenslokal kan villorna med fördel även användas som grupprum när större sällskap behöver dela på sig. Och självklart passar de också utmärkt för mingel, middagar och andra liknande härligheter.

I våra villor behöver ni alltså inte dela lobbyn eller baren med en massa andra hotellgäster. Här är ni själva i en mysig ”hemma hos”-miljö. När de viktiga punkterna på dagens möte eller konferens är avcheckade kan ni slappna av med ett glas bubbel och kanske låta oss sätta ihop en meny med färska råvaror som ni sen tillsammans tillagar och avnjuter som kvällens middag innan ni övernattar i samma hus. Om detta inte är helt i er smak och önskar någon annan form av aktivitet hjälper vi till att skräddarsy vad ni vill ha.

UTBUD

Matboxen
Laga en trevlig trerättersmiddag tillsammans med ditt sällskap i villorna. Vi tillhandahåller recept och råvaror. Menyerna följer årets alla säsonger.

Spelhallen
Färdas tillbaka till 80- och 90-talen och återupplev flipper- och arkadspelens värld! Samlas innan eller efter middagen för några timmars lek och passande förfriskningar.

Utomhuspadel
För besökare med lite extra spring i benen har vi två utomhusbanor för padel på anläggningen. Racket och bollar finns att självklart för utlåning.

Vindö Bilgalleri
Njut av en exklusiv visning av en av Sveriges största, privata bilsamlingar. På Vindö Bilgalleri finns över 80 bilar från olika epoker och varumärken att förundras över.

Motoraktivitet
En fartfylld och kanske något pirrig teamaktivitet. Här ska du manövrera en grävmaskin med vattenfyllda hinkar på tid och köra fyrhjuling utan hjälp av varken syn eller hörsel.

Målaraktivitet
Lyft fram den kreativa sidan och börja skapa! I denna aktivitet finns det oändliga möjligheter för att skapa en kreativ tid med dina kollegor. Naturligtvis behövs inga förkunskaper och ingen dömer resultaten. Här är meningen att ha roligt tillsammans.
Ni får självklart behålla mästerverken.

Spelboxen
En härlig låda med några enkla sällskapsspel som ni själva kan roa er tillsammans med i villan. Klassisk gruppunderhållning som aldrig sitter fel!

LOGI
Vision Vindö tillhandahåller övernattningsmöjligheter i fem nybyggda och stilfullt inredda villor. Totalt finns 23 sovrum med 41 enskilda bäddar. Varje hus har egna fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika. På så sätt kan vi se till att matcha just den eller de villor som möter er grupps behov och önskemål på det mest optimala sättet.

FEST
Med DJ-bås, inbyggd bar och möjligheter att mörklägga kan vår eventlokal snabbt ställas om till nattklubb eller en härlig middagsbjudning med underhållning. En fullspäckad festlokal helt enkelt!

KOMMUNIKATION
Ungefär 45 minuter utanför Stockholm mot Gustavsberg och Stavsnäs - Sollenkroka.


Restaurangplatser: 50
Enkelrum: 5
Dubbelrum: 18
Stugor: 5
Konferensrum: 5
Grupprum: 10


Karaktär

Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal

Läge

Landet, Avskilt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Ridning, Teambuilding, Äventyr o vildmark, Padel
Logotyp för Vision Vindö
Vision Vindö
Bredviksvägen 1
139 74 VÄRMDÖ

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.