Park Inn by Radisson Solna - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Park Inn by Radisson Solna

Stockholm norra
Konferensplatser: 130  Bäddar: 256 

Modern konferensvåning för utbildning och möten i Solna

Välkommen till Park Inn by Radisson Solna - ett 4-stjärnigt hotell idealiskt beläget mitt i Solna Centrum nära Solnas affärsdistrikt. Våra gäster uppskattar närheten till bra kommunikationer med tunnelbana, tvärbanan och busstation inom gångavstånd.

Vi erbjuder en modern konferensvåning med 16 mångsidig mötesrum för upp till 130 deltagare, samtliga lokaler utrustade med audiovisuell utrustning och naturligt dagsljus. Vi har en bemannad konferensreception i anslutning till konferenslobbyn där vår trevliga personal ser till att er Solnakonferens flyter smidigt. Alla deltagare har tillgång till fritt WiFi och gratis kaffe, te, mineralvatten och frukt för alla deltagare. Maten är en viktig del av upplevelsen och vi kan erbjuda anpassade menyer gjorde av våra kreativa och engagerade kockar.

Bo bekvämt i ett av våra 256 rum. Vi erbjuder standardrum, superiorrum, familjerum liksom små enkelrum och sviter alla inklusive fritt WiFi. Som övernattande gäst har du alltid tillgång till vårt gym på 14:e våningen med fantastisk panoramautsikt. Här hittar du bland annat löpband, crosstrainer, hantlar och kettlebells för ett komplett träningspass. Koppla sedan av i den intilliggande bastun.

Park Inn by Radisson Solnas nya frukostkoncept är inte bara mycket god och bättre för miljön, den är även en fröjd för ögat. Med både jordnära och starka färger, fler detaljer och handskrivna skyltar, samspelar det nya frukostkonceptet väl med hotellets personliga och hemtrevliga miljö.

På hotellet har vi två utmärkta restauranger. I restaurang Flamingo serverar vi vår generösa hotellfrukost, välsmakande luncher och middagar tillagade med säsongens bästa råvaror. Uppfriskande drycker, goda drinkar, vin och öl finner ni i den välfyllda baren. Aperitivo ligger i lobbyn och är den perfekta platsen för lunch eller en snabb bit mat i farten. Aperitivo erbjuder grillade smörgåsar, charkuterier och ostar och goda viner på glas.

Att värna om miljön och att erbjuda en trygg och säker hotellupplevelse är en fråga av högsta prioritet för oss. Park Inn by Radisson Solna är certifierat av Safehotels och miljömärkt med Green Key.


Restaurangplatser: 200
Enkelrum: 18
Dubbelrum: 230
Konferensrum: 16
Grupprum: 5Karaktär

Hotell, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fritt trådlöst Internet, Internet

Medlemskap/Märkning

Safehotel

Hälsa & Skönhet

Gym

Pool & Relax

Bastu

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • Park Inn by Radisson Solna
    Hotellgatan 11
    171 25 SOLNA
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.