Best Western Plus HUS 57 - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Best Western Plus HUS 57

Skåne
Konferensplatser: 260  Bäddar: 263 

Best Western Plus HUS 57, som öppnade den 15 Mars 2018 är beläget i Ängelholm med närhet till hela det fantastiska utbudet på Bjärehalvön i norr, den vackra kustremsan i väster, Helsingborg i söder och fina vandringsleder i öster. Dessutom har vi världens bästa lilla flygplats bara 8 km bort som tar er till och från Stockholm på bara 55 minuter. Tågstation finns på 8 minuters gångavstånd med linjer både till Köpenhamn, Göteborg och Stockholm

Vi erbjuder allt från små till stora konferenslokaler, vilket innebär arrangemang från 10-300 deltagare, där vår största möteslokal tar upp till 260 personer i biosittning. De tekniska möjligheterna i HUS 57:s konferensutrymmen är dessutom i princip obegränsade och gör det möjligt att skapa en konferens som motsvarar era förväntningar!

Hotellet består av 112 rum i sju olika kategorier. Alla rummen är smakfullt inredda med bekväma sängar för högsta möjliga komfort. Alla våra badrum är helkaklade och utrustade med dusch eller badkar. Design- och inredningskonceptet har skapats i samarbete med SPIK Studios, som designat och inrett flera av de mest spännande och framgångsrika projekten på den svenska hotellmarknaden under de senaste åren.

I vår restaurang, som ligger på entréplan finns det plats för 150 gäster och den är öppen för såväl hotellets gäster som för allmänheten. På HUS 57 delar vi en stor passion för välsmakande mat och dryck. Vi vill bjuda på vällagad mat från grunden, där grönsaker är i fokus. Menyn varierar beroende på tillgång och säsong, råvarorna är noga utvalda hos våra lokala leverantörer. Vi värdesätter närproducerat och ekologiskt, som kan möta våra kvalitetskrav. Medvetenhet kring hållbar, ekologisk, närproducerad mat ger en bättre kvalitet och är en förutsättning för vår gemensamma miljö och framtid.

I baren och i loungen kan man sitta och arbeta och bara njuta av en kopp kaffe om så önskas. En trappa ner finns ett mindre Spa, med en 50 cm djup, stilla varmpool, en bubbelpool och bastu, samt relax.

Varmt Välkomna till HUS 57!


Restaurangplatser: 150
Enkelrum: 7
Dubbelrum: 105
Konferensrum: 2
Grupprum: 5Karaktär

Festvåning/festlokal, Kursgård, Mäss-/Utställningshall, Spa/Hälsoanläggning, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Vid Flygplats, Vid Golfbana, Centralt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt, Miljöcertifierade med Green Key

Hälsa & Skönhet

Gym

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Inomhuspool, Relaxavdelning, Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • Best Western Plus HUS 57
    Östergatan 57
    262 31 Ängelholm
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.