Botildenborg - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Botildenborg


Skåne
Konferensplatser: 70   

Välkomna till en Botildenborg som är en prisbelönt hållbar gård och mötesplats i Malmö.  Här erbjuds ni en magisk plats i nyrenoverade lokaler i herrgården Botildenborg från 1876.

I egen köksträdgård odlas maten som serveras och det finns möjlighet till att besöka både odling och njuta i parken. Botildenborg präglas av den varma och personliga mötesplatsen – här blir ni bemötta som en del i familjen och ni får ta del av vår hållbara verksamhet.

Botildenborg erbjuder hybridmöten och egen studio. Vi kan både hjälpa till med upplägg av digitala konferenser, erfarna moderatorer och teknisk bildproducering. Välj att sända från vår studio eller en annan miljö då vi sätter upp sändningsteknik på valfri plats på gården.

Botildenborg skräddarsyr er upplevelser och kan även erbjuda teambuildning i form av matlagning och odlingsaktiviteter. I vår matlagning Cook, eat and talk börjar ni med studiebesök på vår gård, får skörda med våra stadsodlare och därefter laga mat tillsammans med våra matambassadörer. Lär er laga egen orientalisk buffé! På kvällen dukar vi upp till en personlig middag där ni blir inte bara bjudna på egenodlad mat utan även lokalproducerade drycker såsom skånskt vin och öl!

Botildenborg präglas av socialt engagemang och gröna lösningar. Ni kan mycket väl bli nedsprungna av förskolebarn från vår Skolträdgården eller möta våra studenter som kommer från hela världen för att lära om våra metoder för stadsodling och social hållbarhet.

Genom att lägga ert möte hos oss får ni ta del av vårt hållbarhetsarbete och bidrar direkt till att både människor och samhällen får växa. Addera ett studiebesök kring hållbarhet eller workshop där ni får lära mer om stadsodling och vara med i att skörda i vår vänskapsträdgård!

Botildenborg har fått flera priser bl.a. Skånes Gastronomipris med fokus på mångfald och grundaren Lena Friblick har blivit utsedd till en av världens 50 främsta sociala entreprenörer.


Restaurangplatser: 90
Konferensrum: 3
Grupprum: 4


Karaktär

Slott/Herrgård, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Kursgårdar

Läge

Avskilt, Centralt

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fiberteknik, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Webinar, Hybridmöte, Internet, Digital studio, Livestream, Digitala events och produktioner

Mat & Dryck

Matlagning, Dryckesprovning mm, Julbord
Botildenborg
Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12
212 37 MALMÖ

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.