Quick Office Hyllie Eden - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Quick Office Hyllie Eden


Skåne
Konferensplatser: 65   

Eden är en Symbiotic Building – en byggnad med plats för alla delar av livet. Den har en holistisk approach, det vill säga det handlar om att skapa en miljö med optimala förutsättningar för såväl arbete som rekreation, socialt liv, aktivitet och avkoppling för dig som gäst. Syftet med en Symbiotic Building är att främja hälsosamma och välmående människor, inkluderande miljöer och framgångsrika företag. Vi på EDEN  jobbar med hållbarhet på olika sätt, självklart tänker vi på vår gemensamma planet och jobbar ständigt på klimatsmarta lösningar. Fastigheten i sig är byggt med stort fokus på hållbara materialval, med smarta lösningar så som gröna tak, solceller och ventilation som ständigt säkerställer att vi håller rätt temperatur m.m.  

Vi jobbar främst med leverantörer som tänker på samma sätt som vi, vi väljer ekologiskt där det är möjligt, vi föredrar återbruk och restaurering, exempelvis har många av våra möbler en lång historia innan de hamnade nyrenoverade hos oss! 

Gör varje möte till en upplevelse
Snabb avstämning eller viktig säljpitch – på Eden vill vi skapa kvalitet i varje interaktion. 16 inspirerende mötesrum ligger samlade på entréplan, atmosfären är både personlig och professionell och det är lätt att hitta. Dessutom finns mötesrum på taket med fantastisk utsikt över Öresund, samt ”pop-in-rum” för spontana möten på alla våningar.

Eden arbetar med lokala leverantörer med ekologisk profil, med bland annat te från Tekompaniet, saft och juicer från Söbogård, kaffemuggar från Huskee gjorda av kaffeskal och godsaker från Malmö Chokladfabrik. AV-teknik och utrustning för videokonferens finns i huset. Fyll i önskemål av teknik och förfriskningar vid bokning.

En konferens utöver det vanliga
På Eden skapas sammanhang, handlingskraft och fokus. Boka ett eller flera mötesrum för upp till 65 personer, eller hela konferensdelen – och varför inte avsluta med en drink på takterrassen? Vår dedikerade servicepersonal hjälper gärna till med alla sorters arrangemang. Konferenser, kick-offs, julfester och annat, vi ser till helhetsupplevelsen.

Vi arrangerar teknik efter era behov, och vi ordnar måltider och tilltugg i samarbete med flera restauranger och cateringleverantörer. Aktiviteter som andningspass för att få in ny energi i mötet – eller gör egen smoothie med vår smoothiecykel.

Utbud
Möteslokaler från det lilla mysiga samtals rum for 2 personer upp till konferens lokal for 65 personer.

Kommunikation
Enkelt med bil eller tog! Just nu bubblar hela Malmö av liv och förändring, och ingenstans är det lika tydligt som i Hyllie. Det strategiska läget nära Öresundsbron har skapat förutsättningar för en mängd projekt och spännande idéer. Närheten till både Malmö och Köpenhamn gör att många är sugna på att etablera sin verksamhet just här. Samtidigt är det alltid nära till naturen, Hyllie har mängder av naturliga mötesplatser, torg och parker.


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 2
Konferensrum: 16
Grupprum: 4


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Restaurang

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Utställningsyta >200 kvm, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Klimatneutralt, Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Friskvård, Yoga o mindfulness

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Matlagning
Quick Office Hyllie Eden
Hyllie Boulevard 53
215 32 MALMÖ

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.