Place Lund - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Place Lund


Skåne
Konferensplatser: 90  Bäddar: 96 

På andra våningen i det nybyggda 9-våningars huset på Margaretavägen har vi skapat en koferensavdelning. Vi har 3 mötesrum, där ett går att dela av till 2 mindre med en total kapacitet av 150 personer på konferensplanet. Alla rum är inredda med användarvänlig, modern teknik som är anpassad för både fysiska möten samt hybridmöten. Den ljusa och rymliga loungen möjliggör mingel och nätverkande med en frukostfralla eller en snitt under AW:n. På Place lund håller du din konferens smidigt, i modern miljö, med den senaste tekniken och självklart fri Wi-Fi genom hela din vistelse.

Lunchen serverar vi i vår restaurang, i anknytning till trädgården – vår gröna oas i norra Lund. Väljer man att bo på hotellet under konferensen så är det här man njuter av både vår frukostbuffé samt kvällsmaten, då halvpension ingår i våra hotellövernattningar. Hotelldelen är klassiskt inredd med djupare färger och mjuka fåtöljer.

KONFERENS

Margaretas Place är 96 kvm och har plats för: 90 pers i biosittning, 74 pers i skolsittning och 48 pers vid 6 stora öar.

Sankt Hans Place på 50 kvm är ett mer exklusivt styrelserum där upp till 10 personer kan mötas. Inredning och teknik är valt för att optimera dina hybridmöten.

Sofias Place är totalt 64 kvm men kan delas upp i 41 kvm och 23 kvm.
64 kvm: 54 pers i biosittning, 49 pers i skolsittning, 24 pers vid öar
41 kvm: 40 pers i biosittning, 30 pers i skolsittning, 16 pers vid U-bord
23 kvm: 20 pers i biosittning, 12 pers i skolsittning, 12 pers vid U-bord.

UTBUD

Vi har Stora TV-skärmar där man enkelt kopplar in sin dator för presentationer. Vi har hörslinga i både Margaretas- och Sankt Hans Place och mikrofon finns tillgänglig till Margaretas Place. Vi har audio/videoutrustning i Sankt Hans Place för att möjliggöra ett enkelt hybridmöte. Denna utrustning finns även på en mobil TV för flexibilitet och innovativa mötesmöjligheter.

Vi är väldigt flexibla när det kommer till förtäringen. Vi kan ordna både frukost, lunch, AW och fikor. Du bestämmer själv hur avslappnat eller lyxigt du vill ha det!

LOGI

Våra hotellrum är klassiskt bekväma med lugna, djupa färger. De har 2 enkelsängar, minikyl, vattenkokare till kaffe eller te, strykmöjligheter, uppvärmd handdukshängare och tvättmöjligheter finns vid kontakt med receptionen. Vi städar rummen vid avresa och om man bor längre än 5 nätter. För miljöns skull byter vi inte handdukar och lakan oftare än så och för ditt privatlivs skull går vi inte in och bäddar upp om du inte ber om det. Kontakta receptionen gällande hur just du vill arrangera det.

KOMMUNIKATION

Med bil: Från E22 tar man avfarten Trafikplats Lund N, kör norra ringen västerut, tar vänster in på Svenshögsvägen. Vid rödljuset tar man höger in på Getingevägen, vid nästa rödljus höger in på Baravägen. Andra höger längs Baravägen, in på Margaretavägen. Place Lund ligger på vänster sida efter ca 300m.

Från E20 tar man av vid Trafikplats Flädie, kör österut längs Fjelievägen. Vid Fjelierondellen tar man fjärde avfarten till vänster in på Norra Ringen. Precis när man har kört över järnvägen, ca 1,5km, ta till höger in på Kävlingevägen. Första vänster in på Baravägen och tredje vägen till vänster, in på Margaretavägen. Place Lund ligger på vänster sida efter ca 300m.

Tåget till Lund C. Från centralstationen; Buss nr 3 mot Nöbbelöv. Hållplatsen heter Margaretavägen men ligger längs Baravägen vid infarten till Margaretavägen. Själva hotellet ligger 300 meter upp på Margaretavägen, på vänster sida.

Från Sturup (MMX) får man ta Taxi till Lund och Place Lund.

Från Kastrup (CPH) kan man ta Öresundståget till Lund C och buss 3 enligt tidigare anvisning.

ÖVRIGT

Hotelldelen är ett anrikt hotell i Lund och har funnits sedan slutet av 80-talet, här har vi valt att behålla mycket av charmen från den tiden. Konferensavdelningen är helt nybyggd och går i moderna, skandinaviska toner med mycket ljust trä. Här har du möjligheten att få det bästa av två världar rent inredningsmässigt!

 


Restaurangplatser: 110
Dubbelrum: 48
Konferensrum: 4


Karaktär

Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Internet, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Bar

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Cykling, Elljusspår

Hotellklassificering enligt Visita

***
Logotyp för Place Lund
Place Lund
Margaretavägen 7
222 40 LUND

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.