Hobo - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hobo


Södermanland / Sörmland
Konferensplatser: 60  Bäddar: 402 

Välkommen till vårt Stockholm – välkommen till Hobo! Ett helt nytt hotell och koncept, mitt i city. Förutom hotellrum med påhittiga inredningsdetaljer finns restaurang, bar och café med en hållbar matfilosofi på en stor social yta, som bäddar för oväntade möten och nya upplevelser. Här möts människor, men även det lokala och det urbana. Hobo är ditt nya Stockholm.

Var med och skapa Hobo

Hobo är skapat av, och för, nyfikna människor med upptäckarlust. Som gäst lämnar du ett avtryck och är därför en självklar del i att vara med och skapa Hobo. Hobo är 201 rum med kreativ komfort där vår tanke om gemenskap är en central del som är genomgående i allt. Med restaurang, bar och café i två våningsplan, som samsas med butik, utställningar, arbetsytor, blommor, gym, pop-ups, co-labs och en levande eventkalender kan du förvänta dig mycket mer än bara en god natts sömn. Med vårt centrala läge har du dessutom nära till Stockholms stora utbud av kultur, folkliv, shopping, nöjen och nattliv. 

Hotellrum utöver det vanliga

Hobo rymmer 201 hotellrum, allt från våra smarta och kompakta Cabins om 12 kvadratmeter till våra lite rymligare Hobo Room’s på 20 kvadratmeter - långt utöver standard - och med en utsikt mot antingen vår innergård eller Brunkebergstorg. För den som vill unna sig en Hobo-vistelse med extra allt finns vår unika Hobosvit på 41 kvadratmeter högst upp i huset. Vi har självklart även hotellrum som är anpassade för personer med funktionshinder. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Hållbar matfilosofi och event

Hobos café, restaurang och bar sprider ut sig över två våningsplan. Hit är du välkommen oavsett om du är hotellgäst, på besök i staden eller har bott här hela livet. Vår matfilosofi utgår från säsongens utbud där fokus ligger på närodlade och lokalt fångade råvaror och grönt. Häng här från morgonkaffet till nattens sista drink. Och en trappa upp kan du gå all in för ditt event, oavsett om det gäller en spelning, pop up-butik eller något annat. Du har idén, tillsammans fixar vi succén.

Hobo – gemenskap i urban miljö med kvarterskänsla

Lokalt inspirerat, globalt utvalt, skapat i kvarteret, i samarbete med världen. Ett ställe där vi lever, jobbar, skapar, hänger och har kul tillsammans. Hos oss möts finurliga inredningsdetaljer, skapade och utvalda i samarbete med hyllade Berlinbaserade designstudion Aisslinger, och konst utvald av vår egen konstkurator Sune Nordgren.Läge

Centralt

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat kvalitet (9001), ISO-certifierat miljö (14001), KRAV-certifierat, Medlem i Visita
Hobo
Brunkebergstorg 4
111 51 Stockholm

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.