Ahlsviks Udd – Svartsö - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Ahlsviks Udd – Svartsö


Stockholms skärgård
Konferensplatser: 16  Bäddar: 19 

Ahlsviks Udd – Svartsö - En unik mötesplats där inga andra gäster vistas samtidigt
Ahlsviks Udd En Konferensgård vid havet i Stockholms mellersta skärgård för en Ledningsgrupp, Styrelse eller Projektledning. I exklusiv avskildhet disponerar gruppen helt ensamma Mangårdsbyggnaden, de två annexen, bryggor, ängar, klippor, privat strand, egen liten ö med båthus och bastu. Här vistas inga andra gäster samtidigt!

Kulturhistorisk miljö
Huvudbyggnaden byggdes 1876 och 1908 startades pensionat för vila och rekreation för bl.a. dåtidens kulturpersonligheter, vilket bidragit till gårdens kulturhistoriska atmosfär och miljö. Skårgårdspensionatets ursprungsmiljö är väl bevarad och varsamt renoverad för att möta dagens krav på teknik och komfort.

Unik mötesplats
Idag en kreativ och unik mötesplats i behaglig avskildhet, en timmes färd från Stockholm. Här möts man konfidentiellt i vacker miljö med hav och klippor utanför fönstret, samtalar ostört i salonger eller under äppelträden, på bryggor eller i båthus, i biblioteket eller i något av grupprummen.

En plats för reflektion
Här finns havet, den totala avskildheten och tystnaden. Det ger plats för reflektion och eftertanke som föder kreativitet, energi och får Ledningsgruppens/Styrelsens/Projektledningens sammanhållning att växa och utvecklas.

Gästrum
Våra gäster bor i ett av de 13 gästrummen, de flesta med havsutsikt, personligt inredda med sängar av hög kvalitet och fördelade mellan huvudbyggnaden och de två annexen.

Måltiden i fokus
Vår Kökschef väljer omsorgsfullt lokala råvaror till skräddarsydda menyer efter gruppens önskemål och serverar personligen middagarna på plats i matsalen med välkomponerad dryck därtill.

Om vädret tillåter serveras lunch på altanen eller på bryggan med avslutande kaffe och hembakad kaka. Vår personal på plats skapar med sin personliga service en minnesvärd matupplevelse och oförglömlig vistelse! Vår Kökschef som är sommelier erbjuder också vinprovning i vår vinkällare. Den ursprungliga jordkällaren från tidigt 1800-tal är nu varsamt inredd som vinkällare.

Natur & Rekreation
Svartsös vackra natur och grusvägar bjuder många möjligheter för löpning, vandring, cykelturer som kan avslutas i vår vedeldade bastu med utsikt över Träsköfjärden och med ett dopp i havet året runt.

Personligt & Omsorgsfullt
Vi bjuder våra gäster förstklassig service med personlig omtanke! Med endast en grupp samtidigt kan vi i detalj skräddarsy och anpassa vår service för varje enskild grupps behov och särskilda önskemål. Det är vår fasta övertygelse att miljön är en grundsten i förutsättningarna för konstruktiva samtal och kloka beslut i Ledningsgrupper, Styrelser och Projektgrupper.

Konferens
En Ledningsgrupp/Styrelse/Projektgrupp med max 13 deltagare. Detta för bästa utrymme i Konferenslokal och Matsal. Ett konferensrum och fyra grupprum. Lämplig för den lilla gruppen som i avskildhet och exklusivt har tillgång till hela anläggningen utan andra grupper samtidigt. Konferensgården är väl lämpad året runt, då även vinter och is ger sin speciella charm. Om isen ligger sker transporten med svävare över isen.

Utbud
Vi erbjuder med egna konsulter Teambuilding och inspirerande föreläsningar som inslag i konferensdagarna vid behov. Det finns träningsredskap, cyklar, kanot och roddbåt att tillgå. Tillsammans med samarbetspartner på ön finns ytterligare tillgång till kompletterande aktiviteter som tex. fiske, matlagning i grupp, yoga.

Logi
De tretton gästrummen, de flesta med havsutsikt (6 rum med dubbelsängar och 7 rum enkelsängar) I undantagsfall kan vi ta emot några fler än tretton gäster, men då i dubbelrum. Alla rummen är vackert och personligt inredda och har sängar av bästa kvalitet.

Kommunikation
Vi ombesörjer beställning av Taxi/Båttaxi/Ribbåt helt beroende på varifrån våra gäster kommer. Med taxi från Stockholms City tar det ca 45 min till Värmdö. Där väntar Båttaxi och 15 minuter senare anländer gästerna vid vår privata brygga på Ahlsviks Udd. När vinterisen ligger gäller Svävartrafik över havet. Helikopter kan också erbjudas eftersom vår äng har landningsmöjlighet. Waxholmsbolagets båtar trafikerar Svartsö året runt och efter 10 minuters promenad från bryggan når våra gäster Ahlsviks Udd.

Övrigt
Med hänsyn till allergiker är det inte tillåtet att medföra husdjur, varken ute eller inne. Rökning är förbjuden inomhus.


Restaurangplatser: 13
Enkelrum: 7
Dubbelrum: 6
Stugor: 2
Konferensrum: 1
Grupprum: 4


Karaktär

Slott/Herrgård, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Kursgårdar

Läge

Avskilt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Internet, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Utegym, Yoga o mindfulness, Friskvård, Gruppträning

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning, Vinkällare, À la carte, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Teambuilding, Aktiviteter på hav/sjö, Cykling
Ahlsviks Udd – Svartsö
Svartsö Alsviks Udd
130 34 SKÄLVIK

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.