Strömma Kanalbolaget - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Strömma Kanalbolaget

Uppland
Konferensplatser: 350   

Vad är egentligen en lyckad konferens eller ett lyckat event? Varje möte är unikt tycker vi. Därför hjälper vi dig gärna att skräddarsy er konferens eller företagsevent från ax till limpa – både på land och till sjöss. Du slipper mellanhänder och får tillgång till några av landets mest unika konferensupplevelser i Stockholms skärgård.

Möten, avkoppling och kräftor
Starta arbetsdagen med ett frukostmöte i skärgården tillsammans med kollegorna. Bjud på en arbetslunch eller avsluta dagen med en kundmiddag ombord en av våra skärgårdsbåtar. Möjligheterna är många. Prova något av våra färdiga eventpaket - bjud in företaget till en kräftskiva ombord en alldeles egen skärgårdsbåt eller ta med kollegorna på en Pizza Cruise. Behöver ni hyra konferensutrustning så hjälper vi till med det också. Ibland behöver man bara koppla av tillsammans med sina arbetskamrater och låta någon annan sköta resten.

Kickoff eller julfest i skärgården?
Vår båtcharter är ett utmärkt alternativ för dig som söker efter en festlokal. Du kan hyra ett fartyg med plats för sällskap från 5 personer upp till cirka 350 personer. Är det dags för bröllop, julfest, födelsedagsfest, företagsevent eller kickoff? Sitt lugnt i båten – vi hjälper dig med planeringen.

Möt dina kunder på en skärgårdsbåt
Förutom att våra båtar är trevliga festvåningar passar de, med sina generösa mingel- och exponeringsytor, även perfekt för produktlanseringar, mässor och utställningar. Fartygen passar också för enklare möten där samtal är viktigare än teknisk utrustning. De flesta av våra båtar är utrustade med wifi.

Våra båtar
I vår flotta finns klassiska skärgårdsbåtar med en historia från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, och även modernare båtar från 1900-talets slut. Hos oss kan du också hyra en härlig sailing yacht, som är perfekt för mindre sällskap som exempelvis ledningsgrupper.

Hållbar och skärgårdsinspirerad mat
Maten är omsorgsfullt tillagad av noggrant utvalda råvaror och menyerna inspireras av skärgården med omtanke för miljön. Strommas restaurangfartyg i Stockholm och Göteborg är med i nätverket Hållbara Restauranger vilket innebär att våra krögare arbetar aktivt med hållbarhet inom områdena mat, miljö & klimat, reko, kommunikation och ekonomi. Detta för att kunna ge våra gäster en upplevelse för både smaklökarna och hjärtat!


Restaurangplatser: 190


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Båtkonferens, Konferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Avskilt, Sjö/Vattendrag, Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

KRAV-märkt

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Äventyr, Teambuilding
  • Strömma Kanalbolaget
    Svensksundsvägen 17
    111 49 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.