Hotell Hehrne - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotell Hehrne


Västergötland
Konferensplatser: 70  Bäddar: 90 

Välkommen till Hotell Hehrne! Hos oss kan du unna dig själv ett boende i lugn miljö, med möjlighet till många aktiviteter och njutning i vacker natur på Restad Gård kulturpark i Vänersborg, 10 minuter från flygplatsen i Trollhättan. Vi erbjuder en avslappnande miljö för er vistelse. Vårt nyrenoverade hotell har en fantastisk utsikt över Göta Älv och Hunneberg, och ligger i en vacker park med stora grönområden med skulpturer från världsberömda konstnärer, fina promenadvägar, löpspår, utegym och mycket mer.

Hotell Hehrne Kök & Konferens är ett utmärkt alternativ för konferensen, personalfesten, afterworken, kickoffen, eller för en lugn weekend med kompisgänget. Vi erbjuder service i världsklass, nyrenoverade lokaler och en rogivande miljö som till och med får chefen att slappna av! Planerar ni er nästa konferens? Skicka en förfrågan till oss på Hotell Hehrne så tar vi tillsammans fram den perfekta lösningen för er!

Konferens
Hos oss på Hotell Hehrne finns alla möjligheter för en utvecklande konferens, oavsett om ni är 2 eller 150 personer. Vi har totalt 8 konferenslokaler, varav 5 befinner sig i vår konferens villa Villa Hehrne. Här hittar du nyrenoverade konferenslokaler fördelat på två våningar samt allmänna utrymmen för mingel och härliga fika stunder. Här finns alla möjligheter för en givande konferens, samtliga salar i Villa Hehrne har utsikt över Göta Älv eller grönskande natur, en arbetsmiljö som
garanterar en produktiv och rofylld konferens. I samband med konferens hos oss erbjuder vi också en mängd aktiviteter, sätt kollegorna på prov med
samarbetsövningar, tävlingar och utmaningar hos oss. Vår aktivitetsledare finns med under hela aktiviteten och vägleder samt hejar på er. Vi erbjuder också aktiviteter som inte kräver någon ledare, på anläggningen finns en Frisbee golf bana, stora utrymmen för kubbspel, boule och mycket mer.

Utbud
Hotell Hehrne Kök & Konferens har i många år varit en helhetsleverantör av trivsamt boende, givande konferens, utsökt mat och fartfyllda aktiviteter och event. Vi erbjuder en mängd olika upplägg för boende, konferens, fest, bröllop, svensexor/möhippor och mycket mer.

Logi
Hotell Hehrne har 42 nyrenoverade rum och vi kan erbjuda boende för totalt 90 övernattande gäster. Våra rum är inredda med skandinavisk design med rogivande färger och material. Våra bekväma och uppskattade sängar garanterar att du alltid vaknar utvilad hos oss. Alla rum har eget badrum, tv, skrivbord samt klädhängare. Majoriteten av våra rum har utsikt över Göta Älv eller den vackra grönskande naturen på framsidan av hotellet.

Kommunikation
Vår anläggning ligger cirka 10 minuters bilfärd från Vänersborgs Centrum, hit tar du dig enklast med bil, busslinje 65 går regelbundet under stora delar av dygnet.


Restaurangplatser: 100
Dubbelrum: 42
Konferensrum: 8
Grupprum: 7


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal

Läge

Vid Flygplats, Vid Golfbana, Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bubbelpool

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

***
Logotyp för Hotell Hehrne
Hotell Hehrne
Dr. Hehrnesväg 1
462 54 Vänersborg

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.