Miss Winter - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Miss Winter

Uppdrag

Artist/Coverband

Deras musikstil har beskrivits som “countryfierad pop” eller “pop som flirtar med Nashville” och visst har den en touch, känsla och doft av country. Miss Winter är bandet som föddes bland julstjärnor, i en antik soffa och stillhet i ett mysigt och vintervitt Nyköping 2014.

Tre egna unika röster, alla med lång musikalisk erfarenhet, olika influenser och bakgrund, som tillsammans bildar Miss Winter. Medlemmarna Linda Pröjz-Ålund, Anna Edman och Jenny Hillman har alla jobbat som musiker och sångerskor i många år och medverkat på oräkneliga konferenstillställningar, som konferencier, i kör och shower, som musiker och i pianolounger, då bland annat under namnet “Sisters of Soul”.

Tävlingen Svensktoppen Nästa gav dem en fantastisk resa. Efter att de vunnit delfinalen i Sörmland blev de en av de åtta finalister som fick nöjet att spela på Lisebergs stora scen i riksfinalen, med en publik på drygt en och en halv miljon lyssnare.

"- Att få spelas på riksradion och på så sätt nå ut till hela svenska folket var en lycka vi inte vågat hoppats på första året! Som om det inte vore nog kom också att samtal från England om att de ville spela vår musik även där, förklarar Jenny Hillman. Det känns helt fantastiskt att vår låt ”The Road” har nått sådan framgång - det hade vi aldrig kunnat ana några månader tidigare i den antika soffan i Nyköping!"

Eftersom countryn ligger dem alla varmt om hjärtat är det inte konstigt att Miss Winters låtar hittar just dit. Samtidigt är de uppvuxna med det svenska och skandinaviska tonspråket och kombinationen som de hittat av de olika genrerna känns naturlig och ärlig.

"- Vi njuter av att få uttrycka oss i texter om det vardagliga livet med kryddor av galenskap, att få drömma sig bort och samtidigt beskriva känslor av hopplöshet, hämnd och nyvunnen, sviken kärlek. Musiken är avskalad med mycket akustiska instrument och skön stämsång men även med en och annan tung puka och skön trainbeat, berättar Linda Pröjz-Ålund."
Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.