Konferens, möten, event på konferensanläggningar i Konferensguiden | Konferensguiden.se

Sök via karta, landskap och platser i Sverige

Kartsökning

Sök via vår karta

Till kartan
Blekinge

Blekinge är ett litet kustlandskap i sydöstra Sverige. Det är landets till ytan näst minsta landskap, men med transfer i form av flyg, båt, tåg, buss, taxi och bil. Det erbjuder flexibla lösningar inom korta avstånd vilket är praktiskt för affärsresenärer som kommer från olika destinationer och ska mötas upp för en konferens.

Läs mer
Bohuslän

Bohuslän är Sveriges västligaste landskap med en skärgård full av kala klippor och små öar. Det är populärt att mötas och konferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration.

Läs mer
Dalarna

Dalarna är ett landskap i norra Svealands inland i mellersta Sverige som bland annat är känt för sina folkliga svenska traditioner. Landskapet erbjuder även ett rikt utbud av naturupplevelser året runt. Dalarna erbjuder aktiviteter och evenemang som ger konferensen, företagskickoffen eller gruppaktiviteten en extra dimension.

Läs mer
Dalsland

Dalsland är ett landskap i Västra Götalands län. Dalsland kallas för ”Ett Sverige i miniatyr” på grund av landskapets variationsrikedom med allt från urskog med djupa skogssjöar till dramatiska klippor och fjället Kroppefjäll. Aktivitetsutbudet att kombinera konferensen med i Dalsland är stort.

Läs mer
Danmark

Bjud med dina kollegor på en konferens i Danmark där känslan av att vara utomlands omedelbart infinner sig. En av de stora fördelarna att förlägga en konferens i Danmark är den goda infrastrukturen i landet. Flera danska destinationer nås även med färja från Sverige.

Läs mer
Finland

Förlägg er konferens i Finland eller på vackra Åland. På 2–2,5 timmar reser du över havet från Grisslehamn eller Kapellskär i Roslagen till Åland. Ett annat alternativ är att omvandla restiden till mötestid genom att välja de stora kryssningsfartygen från Stockholm. Då kan konferensen börja redan ombord.

Läs mer
Gotland

Gotland är Sveriges största ö mitt i Östersjön. Flyg från Stockholm eller färja från Nynäshamn eller Oskarshamn till Visby är naturliga resvägar till Gotland. Det är populärt att konferera på Gotland, där man får uppleva en helt annorlunda plats som ändå är så nära och smidig att ta sig till.

Läs mer
Gästrikland

Gästrikland är ett landskap i sydöstra Norrland i mellersta Sverige. Den största tätorten är Gävle, som är en populär stad för möten och kongresser. Vare sig du letar efter en stor mötesanläggning eller lokaler till en mindre konferens så har Gävle allt du behöver.

Läs mer
Göteborg

I Göteborg, på Sveriges västkust, finns en mängd fina konferensanläggningar och hotell. Kombinera ditt möte eller konferens med att besöka någon av stadens gourmetrestauranger, fina muséer eller kanske bara med att strosa runt i folklivet på Avenyn.

Läs mer
Halland

Halland ligger mellan Göteborg och Hallandsåsen. I Halland kan du njuta av spaanläggningar i toppklass och konferera på allt från stora konferenshotell med bästa strandläge till charmiga mötesplatser på landet.

Läs mer
Hälsingland

Landskapet Hälsingland brukar anses utgöra gränsen mellan södra och norra Sverige. Möten och konferenser i Hälsingland innebär lugn och möjlighet till inspiration och kreativt tänkande. Vildmarkskonferenser är en hälsingespecialitet.

Läs mer
Härjedalen

Härjedalen är ett landskap i Norrlands inland i mellersta Sverige och är landets högst belägna landskap med en enastående natur både sommar och vinter. I Härjedalen kan ni njuta av en konferens nära naturen med längdspår, slalombackar och vandringsleder.

Läs mer
Jämtland

Jämtland är ett landskap i sydvästra Norrland i mellersta Sverige. Jämtland är ett fjällandskap känt för skidorter som Åre, Duved och Storlien dit många skidentusiaster beger sig vintertid, både privat eller för konferens. Men här finns allt för att genomföra en lyckad konferens även sommartid.

Läs mer
Lappland

Lappland är beläget i norra Norrlands inland. I huvudorten Kiruna - 20 mil norr om polcirkeln – får man uppleva kontraster från norrsken till midnattssol, Sveriges högsta berg Kebnekaise och världens största underjordiska järnmalmsgruva, uråldrig samisk kultur och en pågående stadsomvandling.

Läs mer
Medelpad

Medelpad ligger geografiskt i Sveriges medelpunkt. Den största staden är Sundsvall, som brukar kallas Norrlands huvudstad. Sundsvall är lätt att nå från alla väderstreck och är därför en utmärkt destination för konferenser, kickoffer, möten och event.

Läs mer
Norge

Vårt grannland Norge är alldeles utmärkt att förlägga nästa konferens i. Norge bjuder på spektakulära naturvyer, gastronomiska inhemska specialiteter, god service, fantastisk hotellstandard och en klanderfri service.

Läs mer
Norrbotten

Norrbotten är ett landskap i nordostligaste Sverige bestående av höga fjäll och djupa dalar med brusande forsar och ett glittrande kustband. Länets residensstad Luleå är en utmärkt mötesstad. Här finns många högklassiga mötesanläggningar att välja bland.

Läs mer
Närke

Närke är beläget i Svealands inland och är till ytan ett av de minsta i Sverige. Örebro är den största staden. Örebros storlek och gynnsamma läge mitt i Sverige gör det väldigt enkelt att mötas här. Det är lätt att ta sig hit med bil, tåg eller flyg.

Läs mer
Skåne

Skåne är Sveriges sydligaste landskap. Skånes största stad Malmö, är en hamn- och handelsstad som blivit en internationell storstad knuten till Köpenhamn via Öresundsbron. Närheten till två internationella flygplatser gör det enkelt för både svenska och utländska mötesdeltagare att ta sig dit.

Läs mer
Småland

Småland är södra Sveriges största landskap. Många besöker Småland för att uppleva den skiftande naturen med djupa, trolska skogar, tusentals blänkande sjöar, spännande högland och 27 mil kust med skärgårdar och sandstränder. Kombinera konferensen med en naturupplevelse.

Läs mer
Stockholm

Stockholms city erbjuder konferensställen för små och stora möten. I Stockholms city, även kallad Nordens Venedig, finns många attraktiva lokaler för konferenser. Allt från anrika lokaler nära sjö eller grönområden till moderna anläggningar mitt i storstadspulsen står till förfogande.

Läs mer
Södermanland

Södermanland är ett landskap i östra Svealand. I Södermanland ligger slotten och herrgårdarna tätt, perfekta för en riktig slotts- eller herrgårdskonferens. För en konferens i skärgården finns det många fina anläggningar såsom Artipelag, FågelbroHus, Smådalarö Gård och Djurönäset.

Läs mer
Uppland

Uppland kallas för slottens, runstenarnas och fornlämningarnas landskap. Den största staden är Uppsala, som också är Sveriges fjärde största. Här finns fina mötesplatser för både små och stora möten. I Uppland ligger även Sveriges största flygplats Arlanda (ARN).

Läs mer
Värmland

Värmland är sagornas landskap, med utbredda skogar och djupa floddalar. Värmland är en populär destination för konferenser, möten och event. Som konferensdestination erbjuder landskapet ett rikt utbud av alltifrån vackra herrgårdar till en av nordens största kongressanläggningar.

Läs mer
Västerbotten

Västerbotten ligger trots namnet vid östkusten, och har en mycket omväxlande och vacker natur. Den största orten är Umeå, som är en utmärkt mötesstad. Flygplatsen Umeå Airport ligger nästan mitt i staden och allt som behövs finns på gångavstånd.

Läs mer
Västergötland

Västergötland ligger mellan Vättern och Bohuslän. De största städerna är Borås, Trollhättan, Lidköping, Skara, Falköping, Skövde och sist men inte minst Göteborg som är en idealisk stad för möten. Här finns konferensanläggningar i världsklass, utmärkta förbindelser och 93% miljömärkta hotell.

Läs mer
Västmanland

Västmanland ligger norr om Mälaren i Bergslagen. Västerås är Västmanlands största stad och har Mälarens största hamn. Västerås är en populär stad för möten och kongresser. Runt om i landskapet finns flera fina slott och herrgårdar.

Läs mer
Ångermanland

Ångermanland ligger vid Norrlandskusten och kan bland annat stoltsera med enastående natur längs med Höga Kusten. Landskapet är en perfekt mötesdestination för grupper som vill njuta av frisk luft och stillhet i naturen eller möta ett hisnande äventyr nära vildmark.

Läs mer
Öland

Med sina 1344 kvadratkilometer är Öland Sveriges minsta landskap, men näst största ö efter Gotland. Att resa till Öland på konferens är enkelt och smidigt med både bil, båt/färja, buss eller flyg. Besöker man landskapet ska man passa på att njuta av den vackra och unika naturen.

Läs mer
Östergötland

I sydöstra Sverige bara 2 timmars resa söder om Stockholm hittar du vackra Östergötland. Här finns mycket att upptäcka i samband med din konferens eller kickoff. Kolmårdsskogarnas trolska, täta granar, milsvid utsikt över Bråviken kombinerat med Östgötaslättens böljande rapsfält.

Läs mer
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.