Lars-Peter Loeld - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Lars-Peter Loeld

Uppdrag

Föreläsare/Talare

Han vet vad, hur, när och om du tänker. Lars-Peter Loeld är en av Europas främsta tankeläsare och expert på Happiness at work, TeamPlay och The Box.

Lars-Peter Loeld introducerade konceptet Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1500 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv över hela Europa. Han presenterar en interaktiv "tankeväckande" föreläsning som du garanterat aldrig tidigare har upplevt. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna, som han absolut inte kan känna till. Lars-Peter Loeld är inte synsk - han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar!

Han är dessutom beteendevetare så ni är i trygga händer.

Lars-Peter Loeld har i 30 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser sedan 1999 även om arbetsglädje under namnet Happiness at work. Happiness att work kan genomföras som en föreläsning eller en workshop. Grunden är TeamPlay! Det är den snabbaste, enklaste och mest underhållande personlighetsprofil som har utvecklats för företag. Över 50.000 personer på Fortune 500 företag har spelat TeamPlay för att stimulera innovation, arbetsglädje och tillväxt. 

Loeld presenterar även The Box – en kreativitetsworkshop som handlar om att tänka utan box! Loeld är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör och underhållare. Han har en unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet. Han utvecklar och inspirerar dig, får dig att reflektera, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner.Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.