Filadelfia Convention Center - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Filadelfia Convention Center


Stockholm city
Konferensplatser: 1800   

Idag är Filadelfia Convention Center en toppmodern arena. Centralt i Stockholm erbjuder vi en mötesplats för tusentals människor, eller en handfull om så önskas. 

En gång var vi ingenting. Vår mötesarena föddes under trettiotalets depression strax före andra världskriget. Den byggdes utan att det fanns pengar. Istället vilade projektet helt och hållet på människors välvilliga inställning till varandra och livet. En tro på människan och framtiden som vi burit med oss sedan dess. 

Genom åren har vi välkomnat tusentals människor. Den stora rockpoeten och det glada företagsgänget. Den progressiva konstnären och den entusiastiska predikanten. Vi har sett nittio år av konserter, konferenser och mässor. Till och med en Nobelprisceremoni. 

Vi är en levande del av gatubilden mitt i Stockholms trevligaste kvarter. En plats för människor, organisationer och företag att återvända till. Vissa varje söndag, andra ett par gånger om året när det är dags för kongress eller konsert. 

Kanske viktigast av allt. Vi vill vara en del av framtiden. Vi vill erbjuda en plats för meningsfulla möten som förenar och förflyttar människor i en positiv riktning. 

I stora salen är sektionerna uppdelade i balkong, läktare samt parkett. På parkett är det möjligt att möblera för långbord, biosittning, ståplatser eller ett tomt golv.

I lokalen finns en historia sedan 1930-talet men idag inredd med den senaste tekniken. Stora salen är Stockholms mest moderna konsertsal fantastiskt beläget mitt i Vasastan, i Stockholms innerstad.Filadelfia Convention Center
Rörstrandsgatan 5
11341 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.