Hotell Hasselbacken - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotell Hasselbacken


Stockholm city
Konferensplatser: 300  Bäddar: 278 

Välkommen till Hotell Hasselbacken på Djurgården, i Stockholm. Koppla av på vår terrass med utsikt över den lummiga trädgården, därefter är du välkommen att äta middag i vår eleganta Restaurang Hasselbacken eller i vår lobbybar. Stockholms sevärdheter ligger precis utanför dörren och det tar bara 10 minuter att ta sig in till city (med spårvagn till centralen eller båt till Södermalm). Är du här med familjen finns både nöjesparken Gröna Lund, Skansen, samt ABBA The Museum med Pop House Hotel inom 2 minuters promenad.

Konferens
Möten, konferenser och event på Hasselbacken är en blandning av det klassiska, moderna och dekadenta. Svensk kulturhistoria sitter i väggarna i våra vackra mötesrum, allmänna ytor och festsalar. Hos oss hittar ni massor av unika, välplanerade och högklassiga rum för ert möte, konferens, sittning eller fest. Vi hjälper er gärna med att sätta ihop ett koncept som uppfyller era önskemål och efterfrågan.

Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig och kunnig service, vacker miljö och högklassig mötes- och visuell teknik. Med ny, innovativ skärmteknik från Samsung lyfter vi presentationsmöjligheterna till nya nivåer på Hasselbacken. I mötesrummen finns digitala ``blädderblock`` för att ni tillsammans kan visualisera idéer och tankar på ett mer interaktivt sätt.

Aktiviteter inne och ute
Att mötas hos oss är både nytta och nöje. Ta en paus i arbetet för att spela boule i vår trädgård omgiven av natursköna Djurgården, spela biljard inne i värmen eller fika på någon av våra terrasser. Vi vet att Djurgårdsluften ökar kreativiteten, fokuset och produktiviteten. Utanför dörren väntar Djurgårdens fantastiska utbud av rekreation och kultur. På gångavstånd ligger Skansen, Gröna Lund, ABBA-museet, Vasamuseet, Liljevalchs konsthall och andra sevärdheter.

Hasselbackens hotellrum, festvåning och möteslokaler är helrenoverade, i en blandning av klassisk elegans och moderna bekvämligheter. På matfronten erbjuder vi förstklassiga måltider i vår restaurang, serverade i vacker miljö med utsikt över parken. På våren öppnar terrassen med tillhörande park, där du både kan äta och dricka i någon av de två barerna.

Logi
Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Fest
Fest på Hasselbacken är inget annat än en oförglömlig upplevelse. Vi har lång erfarenhet av alla typer av högtider, fester och evenemang.

En galamiddag, en kickoff, produktlansering eller stormöte – vi dukar upp för alla tillfällen och arrangemangets helhet förstärks i Hasselbackens magnifika lokaler.Restaurangplatser: 180
Dubbelrum: 113
Konferensrum: 14
Grupprum: 6Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell, Hörsal, Konferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö (14001), Safehotels Certificate Level, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Julbord, Vinkällare, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu
Logotyp för Hotell Hasselbacken
Hotell Hasselbacken
Hazeliusbacken 20
100 55 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.