Scandic Grand Central Norrmalm - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Scandic Grand Central Norrmalm

Stockholm city
Konferensplatser: 300  Bäddar: 700 

Signaturhotellet Scandic Grand Central som med nyöppnade Vasateatern är ett one-of-a-kind-hotell med 391 rum, teater, restauranger och barer. Här finns Centralstationen och stans bästa shopping precis runt hörnet.

I en av de mest urbana delarna av Stockholm, där stadens liv pågår 24 timmar om dygnet, hittar du en liten bit av New York. I den storslagna byggnaden från 1885 där man känner historien i väggarna har vi låtit oss inspireras av teatrarna och scenerna i det kulturvänliga området. Detta är ett naturligt nav för events och händelser.

Hotellets egen teater, Vasateatern, är en magnifik plats där både svenska som internationella artister spelar. Här får du uppleva det senaste som Stockholm har att erbjuda inom musik och kultur. Dessutom är det ett perfekt ställe för alla slags events från konserter och filmpremiärer till konferenser och andra kulturella uppträdanden. Teatern har plats för 800 personer och på hotellet finns även flexibla mötes- och konferensrum för upp till 100 deltagare.

På hotellet händer det alltid något, från jazz i bistron till det myllrande folklivet i baren. Restaurangen Teaterbrasseriet har svenska klassiska rätter med en twist och i Teaterbaren gör barteamet cocktails till en konstform. Flera dagar i veckan fylls hotellets olika scener med allt från akustiska spelningar till dj-gig, stora som små. På hotellet finns även kontinuerliga inslag av fotokonst och designutställningar.

Centralt placerad i hörnet av Vasagatan och Kungsgatan ligger denna klassiska byggnad med imponerande 130 år på nacken. Tåg, buss, tunnelbana och Arlanda Express finns inom ett par minuters gångväg, liksom nöjen, kultur, sevärdheter och huvudstadens bästa shopping.


Dubbelrum: 391


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell

Läge

Centralt

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Medlem i Visita (fd SHR), Safehotels Certificate Level, KRAV-certifierat
  • Scandic Grand Central Norrmalm
    Kungsgatan 70
    111 20 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.