Kajskjul 8 - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Kajskjul 8

Västergötland
Konferensplatser: 900   

Rätt inramningar för dina utmaningar
Inget event är det andra likt, förutsättningar skiftar, precis som önskemålen. Vi har 800 flexibla kvadrat med plats för 100 till 900 gäster och lyssnar på vad du vill uppnå och bygger upp ett tänkbart scenario.

Intimiteten och känslan av gemenskap är viktig. Därför anpassar vi lokalen för varje event och kan dela av den på olika sätt. På så vis kan vi skapa rätt inramning för varje event. När vi bokar mindre sällskap använder vi oss av de fina gamla fartygen som ligger förtöjda vid kajen.

Har du speciella önskemål har vi nära kontakt med leverantörer som levererar marknadens bästa teknik och ett omfattande kontaktnät av artister, talare, inspiratörer och konferencierer som vi kan engagera till event. Varje event är en ny utmaning och vår uppgift är att skapa en upplevelse som dröjer sig kvar. Därför får du alltid en personlig kontakt som står till ditt förfogande från första tanken till genomförandet. Välkommen att presentera eller lansera, peppa eller fira. På ditt sätt, med vår erfarenhet och våra flexibla möjligheter.

Skickliga kockar och vällagad mat
Helheten betyder allt för ett lyckat event och maten är en viktig del av upplevel¬sen. Därför lägger våra kockar ner mycket kärlek i matlagningen. De komponerar rätter med noga utvalda råvaror för alla smaker och tillfällen, vare sig du önskar en trerätters middag, mingelmat, buffé eller har andra önskemål. Vegetariska rätter och alternativ för olika allergier är förstås en självklarhet. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med stora krogshower och konferenser som verkligen kräver en väl fungerande logistik för att flyta på. Ambitionen är att servera rätter tillagade med råvaror som i så stor utsträckning som möjligt är ekologiska och närproducerade. Vi väljer omsorgsfullt ut ingredi-enser till en måltid därifrån vi tycker de är som bäst. Inspirationen finner vi i vårt eget kök, vår omgivning och andra spännande kök runt om i världen. Och från dina önskemål. Målsättningen är att förstärka de känslor och budskap du vill förmedla. Och att servera mat och dryck som sätter prägel, ger dig extra energi eller förstär¬ker ett budskap vid en lansering. Ett gott resultat är ofta resultatet av god smak.


Restaurangplatser: 900
Konferensrum: 1

Inspireras av Kajskjul 8


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Restaurang, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Kust/Hav, Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Konferenskapacitet >500, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Utställningsyta >200 kvm

Medlemskap/Märkning

KRAV-märkt, Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord
  • Kajskjul 8
    Packhusplatsen 11
    411 13 Göteborg
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.