Vann Spa Hotell och Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Vann Spa Hotell och Konferens

Bohuslän Dölj erbjudande

Kickoff hösten 2019

Vann är på många sätt de stora kontrasternas mötesplats. Här finns det möjlighet att få konferera i en klassisk konferenslokal men också till att prova på nya former av konfererande t ex. skogsfloating. Runt hotellet finns en vacker natur att vistas i. Enligt ny forskning rekommenderas det att vistas i skogen för både hälsans skull men också för att få ökad koncentrationsförmåga och kreativitet.Skogsfloating

Ett naturnära möte utöver det vanliga. En unik mötes- och rekreationsform utomhus som bygger på mötet i den samlande ringen, men i en ny tappning. Tillsammans med Friluften vill vi ge dig ett naturnära möte utöver det vanliga. Testa skogsfloating under en halvdag hos oss. Skogsfloatingen hålls en liten bit in i skogen i de vackra omgivningarna här kring hotellet. Värmande yllefiltar finns att tillgå.

VAD ÄR DÅ SKOGSFLOATING?

…Tillbakalutad, lätt gungande i en hängmatta en liten bit över marken, med ett annat perspektiv på både omgivning och kollegor är det lätt att skapa en kreativ atmosfär. En viktig del i konferensens resultat är att minnas och vidareutveckla de förda samtalen. Ett Skogsfloating möte sätter fler sinnen i arbete vilket ökar kreativiteten och ger starkare minnen. Varför inte också njuta av en riktig god fika utomhus.

Pris: Kontakta oss för offert.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 340  Bäddar: 320 

VANN Spa Hotell Konferens ligger strategiskt placerat för såväl en aktiv konferens eller en lugn spa konferens i det vackra Bohuslän på den svenska västkusten.

EFFEKTIVA KONFERENSER OCH ANDRA GODA MÖTEN
Konferenser är viktiga investeringar i människor och företag. Effektiva konferenser kombinerar bra jobbtid och goda gemensamma upplevelser. VANN Spa Hotell och Konferens är vana värdar för möten i alla format. Från stora konferenser till minimässor. VANNs värdskap garanterar att du får full valuta för dina investeringar.

För våra konferensgäster har vi många populära aktiviteter, och paket kan skräddarsys efter önskemål. Utöver olika former av SPA-behandlingar, hoppas vi att vår fantastiska miljö ska inspirera dig till aktiv vila. Privat- eller konferensgäst – här hittar du en spännande aktiviteter för både kropp & själ.

Vi har ett brett utbud med aktiviteter på land, i vattnet, träning och aktiviteter för den som gillar en gastronomisk upplevelse. Njut av en fantastisk utsikt från vårt utomhusgym, gå en promenad i vårt motionsspår, eller börja dagen med ett Yogapass på bryggan när vädret tillåter. SUP-paddling, kajak, klättring och annat finns också på aktivitetsmenyn.

156 RUM & KÖK MED EXKLUSIV ENSAMRÄTT
För både små och stora sällskap finns nu möjligheten att abonnera och konferera med exklusiv rätt till hela anläggningen med full service - 156 hotellrum, 15 konferensrum, spaanläggning, matsal, kök samt privat strand, brygga och strandbastu.

Efter flera lyckade case är vi nu stolta över att kunna erbjuda denna unika möjlighet till flera verksamheter som vill ta del av alla fördelar som kommer med en avskilt placerad, modern konferensanläggning i idyllisk naturnära miljö. Möjligheterna är oändliga!


Restaurangplatser: 350
Dubbelrum: 156
Konferensrum: 8
Grupprum: 9


Karaktär

Konferensanläggning, Hotell, Dagkonferensanläggning, Spa/Hälsoanläggning

Läge

Kust/Hav, Avskilt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat kvalitet, Medlem i Visita (fd SHR), ISO-certifierat miljö, Svenska Spahotell, Svanenmärkt, KRAV-märkt

Hälsa & Skönhet

Spabehandlingar, Gruppträning, Gym, Massage

Mat & Dryck

Matlagning, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Inomhuspool, Relaxavdelning, Utomhuspool, Bastu

Sport & Fritid

Äventyr, Biljard, Jakt & fiske, Kajak/kanot, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • Vann Spa Hotell och Konferens
    454 80 BRASTAD
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.