Kullagårdens Wärdshus - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Kullagårdens Wärdshus

Dölj erbjudande

Konferera i fantastisk julmiljö

Låt oss på Kullagårdens Wärdshus få er i riktig julstämning under konferensen i december. Vi erbjuder vår 20% rabatt på vår 5-rätters julmiddag i samband med en bokad konferens med vårt konferenspaket, dessutom bjuder vi på konferenslokalen.


Konferera i fantastisk julmiljö

Innehåll: Konferenspaketet innehåller kaffe med julinspirerat fikabord vid ankomst eller förmiddag, lunch med sallad, bröd och kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med fikabuffé, övernattning samt frukostbuffé.

Innan middagen ingår glögg med pepparkakor framför sprakande brasa samt kaffe till desserttallriken. Efter middagen finns möjlighet att spela biljard och ha trevligt tillsammans i soffgrupperna i vårt mysiga sällskapsrum med öppen spis.

Pris: Konferenspaketet kostar från 1700 kronor per person (ex moms) i delat standard dubbelrum eller från 2195 kronor i enkelrum. Gäller måndagar till och med torsdagar från den 27 november till och med den 21 december.

Boka erbjudande

Skåne
Konferensplatser: 25  Bäddar: 29 

Att få konferera i en rofylld miljö omgiven av storslagen natur, en bit ifrån den vardagliga miljön kan stimulera sinnen och kreativitet utöver den vanliga. Att få umgås tillsammans med kollegorna en stund utan den dagliga stressen kan bidra till att skapa nya insikter och värdefulla kontakter för framtida samarbeten.

Kullagårdens Wärdshus ligger mitt i det storslagna naturreservatet Kullaberg, 2 km från Mölle C och ca 35 km från Helsingborg och Ängelholms flygplats. Nästan längst ut på Kullahalvön med Kullens Fyr som närmsta granne, omringad av Öresund på ena sidan och Skälderviken på andra finns många möjligheter till olika gemensamma aktiviteter så som grottvandring, tumlarsafari, skogsbad, cykeltur, golf, kanotpaddling, bad, ridtur på Kullabergs islandshästar och vinprovning på Kullabergs Vingård. Läs mer om våra förslag på vår hemsida, vi hjälper gärna till att boka en trevlig gruppaktivitet i samband med konferensen.

Vi tror mycket på att stimulera olika sinnen, alltifrån syn och hörsel i naturen till doft och smak i mat & dryck. Vi arrangerar både champagneprovning och vinprovning samt matlagning i grupp. Att laga mat tillsammans är ett både roligt och lärorikt sätt att umgås. På Kullagårdens Wärdshus kan ni få en exklusivitet i att vara bara ett sällskap. Vi på Kullagårdens Wärdshus ger möjligheterna till lyckade möten av olika slag, både de större och mindre. Läs mer om våra konferensrum och grupprum samt konferenspaket och slå oss gärna en signal så hjälper vi dig att skräddarsy konferensen för din grupps behov.


Restaurangplatser: 50
Enkelrum: 3
Dubbelrum: 13
Konferensrum: 2


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Restaurang

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Videokonferens, Fiberteknik, Internet

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning

Mat & Dryck

Vinkällare, Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Äventyr o vildmark, Kajak/kanot, Klättring, Motionsspår, Ridning, Biljard, Teambuilding, Cykling
Logotyp för Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens Wärdshus
Italienska vägen 211
263 77 MÖLLE

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.